I.M.C. (rechts) veroorzaakte twee ongevallen en pleegde nadien een carjacking
Volledig scherm
PREMIUM
I.M.C. (rechts) veroorzaakte twee ongevallen en pleegde nadien een carjacking © Liese Demeulenaere/vtm

Twintiger veroorzaakt dubbel ongeval en steelt auto met vrouw en kind (4) er nog in: "Ik was in paniek”

Rijkevorsel/Wuustwezel“Een traumatische ervaring. Ze dachten dat ze ontvoerd werden.” De slachtoffers van de carjacking na een ongeval in Rijkevorsel stelden zich maandag burgerlijke partij tegen de twintiger die het ongeval veroorzaakte. Na een heus brokkenparcours stapte I.M.C. (29) uit Wuustwezel in de wagen van een vrouw en haar 4-jarig kind, en vluchtte met hen weg.

 1. Straffer dan Wout: ex-kankerpatiënt en papa willen Mont Ventoux vijf keer in één dag beklimmen
  PREMIUM
  Malle

  Straffer dan Wout: ex-kankerpa­tiënt en papa willen Mont Ventoux vijf keer in één dag beklimmen

  Vond je de prestatie van Wout van Aert op de Mont Ventoux al straf? Pieter De Koninck en zijn vader Bart doen daar nog een schepje bovenop: zij fietsen vanaf 16 juli vanuit thuisdorp Oostmalle naar de mythische berg in Frankrijk en beklimmen die maar liefst 5 keer. Dat doen ze ten voordele van Kom op tegen Kanker. Anderhalf jaar geleden kreeg Pieter een kwaadaardige botkanker onder controle.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 1. Brandweerzones Taxandria en Kempen brengen PFOS-zones in kaart: “We zijn altijd héél zuinig geweest”
  PREMIUM
  Kempen

  Brandweer­zo­nes Taxandria en Kempen brengen PFOS-zo­nes in kaart: “We zijn altijd héél zuinig geweest”

  Er heerst voorlopig nog geen ongerustheid in de Kempen over terreinen die al dan niet verontreinigd zijn met PFOS al gaat het mogelijk wel om tientallen sites waar in minieme of grote mate sprake kan zijn van een verontreiniging. De brandweerzones Taxandria en Kempen brengen de komende dagen alles in kaart. Alle brandweerkazernes, eventuele oefenterreinen én industriële sites waarbij vroeger het fluorhoudend schuim is gebruikt, zal doorgegeven worden aan Vlaanderen.