Tammy (9) en Fleur (10) kregen het stickerboek van Rijkevorsel in primeur van schepen Nathalie Cuylaerts.
Volledig scherm
Tammy (9) en Fleur (10) kregen het stickerboek van Rijkevorsel in primeur van schepen Nathalie Cuylaerts. © Liese Demeulenaere

Stickerboek Rijkevorsel gigantisch succes: bijna 50.000 pakketjes de deur uit

RijkevorselHet stickerboek dat de gemeente Rijkevorsel afgelopen zomer als eerste Vlaamse gemeente lanceerde, is een gigantisch succes geworden. De voorbije maanden zijn er al bijna 50.000 stickerpakketjes verdeeld. Er liggen er nog zo’n 53.000 op voorraad.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Veussels Tonjel schrapt definitief voorstellingen: “Politiek zet deur wel op kier, maar maatregelen zullen zo streng zijn dat het niet doenbaar is voor ons”
  Rijkevorsel

  Veussels Tonjel schrapt definitief voorstel­lin­gen: “Politiek zet deur wel op kier, maar maatrege­len zullen zo streng zijn dat het niet doenbaar is voor ons”

  't Veussels Tonjel wacht het overleg niet af tussen de cultuursector en de regering over het eventueel heropenen van de cultuursector. “Politiek lijkt terug te krabbelen, maar de maatregelen zullen van die aard zijn dat we het onmogelijk gerealiseerd krijgen”, klinkt het verbitterd bij Renilde Willemse.