Stef Rombouts mikt dit seizoen op een plek in de linkerkolom met Zwarte Leeuw.
Volledig scherm
Stef Rombouts mikt dit seizoen op een plek in de linkerkolom met Zwarte Leeuw. © Mpics

Stef Rombouts maakt officieel debuut in doel Zwarte Leeuw: “Heel leuk dat trainer me vertrouwen gaf”

Stef Rombouts vierde zondag zijn allereerste officiële basisplaats bij derdenationaler Zwarte Leeuw met een kleine stunt in de Beker van België tegen tweedenationaler Wetteren (2-1).

  1. Daling van aantal besmettingen in Rijkevorsel op maandag 19 oktober

    Daling van aantal besmettin­gen in Rijkevor­sel op maandag 19 oktober

    In Rijkevorsel zijn er op één dag 15 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 18. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 85 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Rijkevorsel op 698 te liggen. Omdat Rijkevorsel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
  2. De coronacijfers in Rijkevorsel van zondag 11 oktober

    De coronacij­fers in Rijkevor­sel van zondag 11 oktober

    In Rijkevorsel zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 19 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Rijkevorsel op 156 te liggen. Omdat Rijkevorsel meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.