Juultje Berben (links) en Jorre Goris (rechts) liepen de zwaarste verwondingen op na de twee ongevallen. De auto van Juultje is ook rijp voor de schroot.
Volledig scherm
PREMIUM
Juultje Berben (links) en Jorre Goris (rechts) liepen de zwaarste verwondingen op na de twee ongevallen. De auto van Juultje is ook rijp voor de schroot. © Repro Toon Verheijen

Slachtoffers van dader vluchtmisdrijf en carjacker in Rijkevorsel herstellen in het ziekenhuis: “Die moet toch zelf gedacht hebben: wat heb ik nu gedaan?”

Rijkevorsel/Malle/HoogstratenEen gebroken borstbeen en een gebroken pols. Juultje Berben (24) verbijt de pijn na een van de twee ongevallen die een nog altijd voortvluchtige aanrijder zaterdagavond veroorzaakte in Rijkevorsel. Jorre Goris (19), die even in kritieke toestand verkeerde, is ondertussen buiten levensgevaar. “Wat bezielt zo’n zot?”, vraagt Juultje zich af. Van de dader die ook nog een auto carjackte na het tweede ongeval, ontbreekt voorlopig nog elk spoor.

 1. Twee vliegen in één klap met ChariTree: drie goede doelen steunen én een nieuw bos van 1,6 hectare aan Ecoduct De Munt
  Hoogstraten/Loenhout

  Twee vliegen in één klap met ChariTree: drie goede doelen steunen én een nieuw bos van 1,6 hectare aan Ecoduct De Munt

  De Ronde Tafel Hoogstraten 112 slaat de handen in elkaar met de stad Hoogstraten, Regionaal Landschap de Voorkempen, BOS+ en de Bosgroep Kempen Noord om een bos van niet minder dan 1.600 vierkante meter aan te planten in de omgeving van het Ecoduct De Munt over de E19. Er worden net geen 4.000 bomen aangeplant waarvan er 1.250 komen via het project ChariTree van De Ronde Tafel. Zij steunen met de verkoop van de bomen de goede doelen ’t Ver-Zetje, De Kleine Strijders en de vzw Jeugdlokalen. De aanplant is voorzien voor het najaar van 2021.
 2. Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieuze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”
  PREMIUM
  Mol

  Beruchte Mega World maakt plaats voor mysterieu­ze Wally’s World in Mol: “Nieuwe uitbater wordt ten onrechte aan voormalig eigenaar Mega World gelinkt”

  De winkel Wally’s World aan de Molderdijk in Mol wordt met argusogen bekeken. De nieuwe zaak in het vroegere filiaal van Mega World is vrijwel identiek aan de vorige, zelfs het logo werd bijna klakkeloos overgenomen. Vroegere medewerkers en klanten vermoeden dat voormalig eigenaar van Mega World Dirk Bron wel eens de mysterieuze Wally zou kunnen zijn. Marleen Panis, de vroegere rechterhand van Bron, ontkracht dat. “Het zou me erg verbazen als Dirk hierachter zou zitten.”
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees