Red Zebra is vrijdag te gast in de Singer.
Volledig scherm
Red Zebra is vrijdag te gast in de Singer. © RV

Red Zebra vrijdag in De Singer in Rijkevorsel

RijkevorselBelpoplegenda Red Zebra komt vrijdag naar de Singer in Rijkevorsel. Het gaat om een uitgesteld concert van 2020.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Sinterklaas komt coronaproof naar Rijkevorsel: “We hebben alles naar buiten verplaatst”
  Rijkevorsel

  Sinter­klaas komt corona­proof naar Rijkevor­sel: “We hebben alles naar buiten verplaatst”

  Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen dit weekend gewoon zoals gepland naar Rijkevorsel. De aankomst per boot is wel vervangen door een tocht met een koets en een aankomst buiten in de tuin van de Kinderclub. Hier en daar was er kritiek te horen. “We doen alles binnen het wettelijk kader dat de overheid heeft uitgetekend", zegt burgemeester Dorien Cuylaerts. Maandag valt er ook een beslissing over de kerstmarkt en de komst van een ijspiste. Al zal veel afhangen van het overlegcomité dat morgen bij elkaar komt.
 3. Onafhankelijk raadslid krijgt wind van voren wanneer ze géén regenboogzebrapad wil: “Ziekmakend dat u hier zo’n spel van maakt”
  PREMIUM
  Brecht

  Onafhanke­lijk raadslid krijgt wind van voren wanneer ze géén regenboog­ze­bra­pad wil: “Ziekmakend dat u hier zo’n spel van maakt”

  Het voorstel van Ilse Van den Heuvel van Open Vld om regenboogzebrapaden aan te leggen in Brecht werd vorige maand positief onthaald door de meerderheid. Maar onafhankelijk raadslid Ilse De Beuckelaer, ex-Vlaams Belang, pleitte ervoor om het terug in te trekken. Ze kreeg van zowel Open Vld als meerderheidspartij CD&V de wind van voren. “Ziekmakend dat u hier zo een spel rond maakt”, zegt raadslid Roeland Ruelens (CD&V). Lees hier het integrale debat.