Het woonzorgcentrum Prinsenhof installeert slimme sensoren die het verzorgend personeel alarmeren wanneer een bewoner bijvoorbeeld ongewoon lang op de badkamer blijft.
Volledig scherm
Het woonzorgcentrum Prinsenhof installeert slimme sensoren die het verzorgend personeel alarmeren wanneer een bewoner bijvoorbeeld ongewoon lang op de badkamer blijft. © Toon Verheijen

Prinsenhof investeert in slimme sensoren voor kamers: “Meer nachtrust voor bewoners en ontlasting voor zorgpersoneel”

RijkevorselHet woonzorgcentrum Prinsenhof in Rijkevorsel heeft geïnvesteerd een een gloednieuw systeem van zestien sensoren en een alarmserver. Dit zorgt voor een dubbel voordeel: bewoners kunnen ‘s nachts langer ongestoord slapen en zorgpersoneel wordt sneller gealarmeerd wanneer er mogelijk iets loos is met een van de bewoners. 

  1. Van betoverende fruitgaarden tot kastelenpracht: 6 keer fietsen in de Antwerpse rand
    PREMIUM
    Antwerpen

    Van betoveren­de fruitgaar­den tot kastelen­pracht: 6 keer fietsen in de Antwerpse rand

    Het stralende weer nodigt uit tot een ontspannende fietstocht. Zin om een nieuwe toer te ontdekken? Wij selecteerden zes uitgestippelde themaroutes in de Antwerpse rand die de moeite waard zijn: van abdijen over steenbakkerijen tot fruitgaarden. Ontdek hier waar je samen met vrienden of familie op pad kan gaan in onder andere de buurt van Kalmthout, Brasschaat, Malle, Ranst en Boom. Ontdek hier meer over de mooiste fietsroutes van Vlaanderen.