Paul Stoffels is ereburger van Rijkevorsel geworden.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Stoffels is ereburger van Rijkevorsel geworden. © Toon Verheijen

Paul Stoffels ontwikkelde mee HIV-medicijn en coronavaccin, en is nu ereburger van Rijkevorsel: “Trots dat ik de wereld een beetje beter heb kunnen maken”

RijkevorselPaul Stoffels (60), een van de invloedrijkste medici in de farmaceutische industrie van de laatste decennia, heeft zaterdag in aanwezigheid van zijn naaste familie het ereburgerschap van Rijkevorsel in ontvangst genomen. Paul groeide op in het gehucht Achtel, ontwikkelde een vaccin tegen HIV en was de drijvende kracht achter het coronavaccin van Johnson&Johnson. “Ik reis nog altijd de wereld af, maar in de Kempen is het altijd thuiskomen”, zegt Paul.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Chill Mill Festival klaar voor eerste editie: “Dit moet een festival worden voor de Hoogstratenaren waar alles draait om sfeer, gezelligheid en uiteraard muziek”
  PREMIUM
  Minderhout

  Chill Mill Festival klaar voor eerste editie: “Dit moet een festival worden voor de Hoogstrate­na­ren waar alles draait om sfeer, gezellig­heid en uiteraard muziek”

  Met al meer dan 3.000 verkochte tickets, een festivalweide die volop vorm krijgt en vooral een aangename bende vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken lijkt niets een eerste geslaagde editie van Chill Mill Festival in de weg te staan. In totaal zullen er niet minder dan 48 artiesten vrijdag, zaterdag en zondag op de mainstage of de Giel Stage. “Chill Mill moet in de eerste plaats iets worden waar mensen de hele dag kunnen genieten van de sfeer en de muziek”, klinkt het.