De opening lokte een massa volk.
Volledig scherm
De opening lokte een massa volk. © Toon Verheijen

Meer dan honderd mensen schuiven aan voor opening Jumbo op Breebos

Meer dan honderd mensen stonden woensdagmorgen in de vrieskou aan te schuiven om de opening om exact 8.53 uur van de nieuwe Jumbo op de site Breebos bij te wonen. Ze kregen allemaal een bloemetje aangeboden. De klanten zien het wel zitten. “Wij moesten vroeger altijd naar Baarle-Nassau rijden. Het heeft alleen maar voordelen”, klinkt het bij heel wat klanten. De lokale filiaalleiders Steven Janssen en Philip De Smet hopen op een succes. “Kwaliteit aanbieden en vooral uitpakken met onze versafdeling.”

2 reacties

 • Sofie Schrijvers

  1 jaar geleden
  ..... en aan de kassa kregen we nog een lekkere chocoladetaart!
 • Johnny Van Doninck

  1 jaar geleden
  Ziet er leuk uit!!
 1. Klap je straks je laptop open in een echt kasteel? Kasteel Starrenhof wordt omgetoverd tot businesscenter (en er komt ook een sterrenrestaurant)
  PREMIUM
  Kapellen

  Klap je straks je laptop open in een echt kasteel? Kasteel Starrenhof wordt omgetoverd tot business­cen­ter (en er komt ook een sterrenres­tau­rant)

  Het 19de-eeuwse kasteel Starrenhof in Kapellen wordt binnenkort omgetoverd tot een businesscenter. De bijhorende kapel zal verbouwd worden tot uniek restaurant. In een later bijgebouwde kloostergebouw zal dan weer een winkel komen, een appartement en ook een deel van het restaurant. De initiatiefnemers zijn Daan Aerts uit Hoogstraten, Sven Vinck uit Schoten en Kurt Vandecasteele uit Wuustwezel. Wij konden alvast een kijkje nemen binnenin...
 1. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag

 2. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"