Andy Bruynseels steunt op zijn manier de zorgsector.
Volledig scherm
Andy Bruynseels steunt op zijn manier de zorgsector. © Toon Verheijen

Meer dan één miljoen keer bedankt, beste lezers uit Rijkevorsel: deze verhalen raakten jullie in 2020 het meest

Rijkevorsel/Sint-JozefMeer dan 1,1 miljoen keer bedankt, beste lezer uit Rijkevorsel en Sint-Jozef-Rijkevorsel. Het was een vreemd jaar. Een jaar waarin Andy Bruynseels toch voor een mooie glimlach zorgde op ons gezicht en dat van de buren. Een jaar helaas ook met recent het zware ongeval met vluchtmisdrijf. Maar het jaar waarop een wolf werd gesignaleerd of er honderden pampers werden gedumpt in een gracht. Deze stukken werden massaal gelezen door u, beste lezer.

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama