Jorre kroop na het ongeval door het oog van de naald en verkeerde even in levensgevaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorre kroop na het ongeval door het oog van de naald en verkeerde even in levensgevaar. © Toon Verheijen/Liese De Meulenaere

In levensgevaar na horroravond met twee ongevallen en een carjacking, maar Jorre (19) vecht terug: “Ik moet en zal zo snel mogelijk weer klinkers leggen”

RijkevorselHij kroop door het oog van de naald, maar de 19-jarige Jorre Goris uit Rijkevorsel kan weer een beetje lachen, hoewel hij de komende twee maanden nog in een revalidatiecentrum moet doorbrengen. Jorre was één van de slachtoffers van het brokkenparcours van Christe I.M. begin december in Rijkevorsel: de man veroorzaakte twee zware ongevallen met vluchtmisdrijf en pleegde een carjacking. “Ik hoorde nadien pas dat ik in levensgevaar was, maar ik geef niet op. De dader vergeven? Nooit, vrees ik.”

 1. Oktoberfest Noorderkempen breidt uit met extra dag: “Desnoods spreiden we het feest over twee weekends”
  Hoogstraten

  Oktober­fest Noorderkem­pen breidt uit met extra dag: “Desnoods spreiden we het feest over twee weekends”

  Leg die lederhosen en de dirndls maar klaar, want het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, pakt uit met een extra avond. De zaterdagavond is al uitverkocht en de 2.500 tickets voor de vrijdagavond zijn vanaf nu vrijdag 18 uur te koop. “Uiteraard houden we er rekening mee dat corona nog roet in het eten kan gooien, maar ik denk dat iedereen er naar snakt om éindelijk nog eens goed te feesten", zegt organisator Nick Jorissen.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras