Het gemeentehuis van Rijkevorsel gaat ergens in 2023 voor minstens anderhalf jaar ontruimd worden voor een grondige renovatie. De diensten nemen hun intrek in het klooster en in het onthaalgebouw van de OCMW-campus.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Rijkevorsel gaat ergens in 2023 voor minstens anderhalf jaar ontruimd worden voor een grondige renovatie. De diensten nemen hun intrek in het klooster en in het onthaalgebouw van de OCMW-campus. © Gemeente Rijkevorsel

Gemeentehuis gaat in 2023 voor minstens anderhalf jaar in de steigers: gebouw wordt volledig ontruimd

RijkevorselHet lokaal bestuur wil in 2023 – met heel wat maanden vertraging dus - het huidige gemeentehuis grondig laten renoveren. Het gebouw zal tijdens de renovatiewerken volledig ontruimd worden. De diensten worden elders ondergebracht, het museum van de Heemkundige Kring verhuist naar Sint-Jozef en voor vergaderingen en huwelijken wordt ook uitgeweken naar andere locaties. De renovatie zal minstens anderhalf jaar in beslag nemen.

 1. RESTOPTIP. HautRu in Hoogstraten: culinair genieten naar ieders portemonnee
  PREMIUM
  Hoogstraten

  RESTOPTIP. HautRu in Hoogstra­ten: culinair genieten naar ieders portemon­nee

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week HautRu in Hoogstraten. De zaak vierde begin dit jaar het tienjarig bestaan en is ondertussen een gevestigde waarde. Maar sinds kort wijzigde chefkok zijn concept een beetje, want zo kan je zelf bijvoorbeeld je lunch samenstellen. En dat nog altijd in dezelfde aangename setting en met de vriendelijke bediening. Lees hier meer restotips in ons dossier.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.