In Kasterlee (links) en Sint-Truiden (rechts) werden afgelopen weekend wolven gespot.
Volledig scherm
In Kasterlee (links) en Sint-Truiden (rechts) werden afgelopen weekend wolven gespot. © RV

Druk wolvenweekend: ‘havenwolf’ Asterix loopt voor mug-ambulance, broertje duikt op aan camping, ook in Limburg nieuwe meldingen

Kasterlee/Rijkevorsel/Sint-Truiden/HasseltZowel in de Kempen als in Limburg zijn het voorbije nieuwjaarsweekend verschillende meldingen binnengekomen van wolven die gespot werden. In de Kempen gebeurde dat onder meer in de omgeving van de camping Houtum in Kasterlee. In Rijkevorsel hinderde hij zelfs even een MUG-voertuig. Vermoedelijk gaat het om de wolf Asterix die eerder in de Antwerpse haven werd gespot. In Sint-Truiden werd dan weer een andere wolf meermaals gespot, die zondagvoormiddag dood in het Albertkanaal van Hasselt lag.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Wordt de site SAS eindelijk ontwikkeld? En wat met de beloofde verbouwingen in het gemeentehuis?
    PREMIUM
    Rijkevorsel

    BELOOFD IS BELOOFD. Wordt de site SAS eindelijk ontwikkeld? En wat met de beloofde verbouwin­gen in het gemeente­huis?

    De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Rijkevorsel, de gemeente die wilde plannen heeft met het gemeentehuis, eindelijk naar een ontwikkeling voor de site SAS wil en ook wel wat wegenwerken op de planning had staan.