Doron Oogjen gaat een jaar lang elke maand een snipperdag nemen om gratis klusjes uit te voeren. De foto is in scène gezet.
Volledig scherm
Doron Oogjen gaat een jaar lang elke maand een snipperdag nemen om gratis klusjes uit te voeren. De foto is in scène gezet. © RV

Dakwerker Doron (40) gaat één dag per maand gratis kleine klusjes uitvoeren: “Lekkende kraan of piepende deur? Bel me, ik los het op”

RijkevorselDoron Oogjen (40) heeft er twee jaar over nagedacht, maar nu heeft hij zijn bericht toch de wereld ingestuurd. De zaakvoerder van een dakwerkersbedrijf uit Rijkevorsel gaat al komende jaar één dag per maand een snipperdag nemen om gratis klusjes bij mensen uit te voeren. “Ik ben niet de grote filosoof, maar als we allemaal af en toe iets goeds proberen te doen voor een ander, dat zou toch mooi zijn, niet?”

 1. Van de trap tot de gang: ouders en grootouders komen op allerlei plekjes voorlezen op lagere school
  Malle

  Van de trap tot de gang: ouders en grootou­ders komen op allerlei plekjes voorlezen op lagere school

  De Voorleesweek loopt van 19 tot en met 27 november. Daaraan heeft ook de lagere school Immaculata in Oostmalle volop meegedaan. Na verschillende activiteiten zoals een voorleeswandeling eerder op de week kwamen de ouders en grootouders donderdag voorlezen in de klas, op de trap, in de gang... En schoolmascotte Simba de leeuw kwam met veel plezier even langs bij de gezellige groepjes verspreid over de hele school.
 2. Gevangenis plaatst vier extra bewakingscamera’s langs omheining om fenomeen ‘pakjes gooien’ aan te pakken
  Wortel

  Gevangenis plaatst vier extra bewakingscamera’s langs omheining om fenomeen ‘pakjes gooien’ aan te pakken

  De strafinrichting van Wortel krijgt binnenkort vier tijdelijke bewakingscamera’s die de volledige omheining van de gevangenis moeten monitoren. Het Gevangeniswezen en de politie Noorderkempen willen daarmee het fenomeen van het ‘pakjes gooien’ aanpakken. Een tweetal maanden geleden was er nog een staking bij het personeel waarbij dat probleem werd aangekaart. “De vraag kwam van het Gevangeniswezen en na een positief advies van de politie geven wij als stad graag onze goedkeuring”, zegt burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft).