Burgemeester Dorien Cuylaerts van Rijkevorsel.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Dorien Cuylaerts van Rijkevorsel. © RV

BELOOFD IS BELOOFD. Wordt de site SAS eindelijk ontwikkeld? En wat met de beloofde verbouwingen in het gemeentehuis?

RijkevorselDe bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Rijkevorsel, de gemeente die wilde plannen heeft met het gemeentehuis, eindelijk naar een ontwikkeling voor de site SAS wil en ook wel wat wegenwerken op de planning had staan.

 1. Onze weekendtips voor de Kempen: verjaardagsfeest van Pakawi Park, wereldfeest en gezellige gezinsnamiddag
  PREMIUM
  kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: verjaar­dags­feest van Pakawi Park, wereld­feest en gezellige gezinsna­mid­dag

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 18 en zondag 19 juni? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Aan feesten dit weekend geen gebrek. Dierentuin Pakawi Park in Olmen (Balen) viert haar derde verjaardag en ook in Zoerle-Parwijs (Westerlo), Arendonk en Geel wordt er lustig op los gefeest. In Merksplas kan je dan weer het goede doel steunen.
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?