Atelier Co-Pains in Rijkevorsel. Julie en Steve baten de zaak als franchisenemers uit.
Volledig scherm
Atelier Co-Pains in Rijkevorsel. Julie en Steve baten de zaak als franchisenemers uit. © Toon Verheijen

Atelier Co-Pains opent derde bakkerswinkel, deze keer in centrum Rijkevorsel: “Waanzinnige verbouwing achter de rug”

Rijkevorsel/SchotenSerge Lamoral (32) van Atelier Co-Pains in Schoten heeft in het centrum van Rijkevorsel een derde bakkerswinkel geopend. Julie Dilles (32) en Steve Vets (33) zullen de zaak uitbaten en zetten zo mee hun schouders onder de groei van Co-Pains. Binnenkort volgt een vierde winkel in Brasschaat. Daarna staan nog enkele verbouwingen en volledig nieuwe winkels op de planning.

 1. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

  Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.
 2. Hoezo, weg WK-sfeer? Nederlands koppel trakteert in hun café op oranje shots bij goal van thuisland
  Malle

  Hoezo, weg WK-sfeer? Nederlands koppel trakteert in hun café op oranje shots bij goal van thuisland

  De Rode Duivels zijn roemloos uit het WK geknikkerd, al leeft het voetbalkampioenschap nog wel in het JKD Café in Oostmalle. Na de uitschakeling van België heeft het koppel Nederlandse eigenaars haar hoop gevestigd op Oranje. En de meeste klanten supporteren mee. Elk van de drie goals en ook de overwinning tegen de Verenigde Staten werden zaterdagavond gevierd met een oranje shot. “We gaan het WK simpelweg winnen”, denkt de 17-jarige Diégo, zoon van de kroegbazen.
 3. Fotograaf en beeldend kunstenaar met een passie voor natuur en tekenen Dominique Van Huffel stelt tentoon in zaal Pax
  Hoogstraten

  Fotograaf en beeldend kunstenaar met een passie voor natuur en tekenen Dominique Van Huffel stelt tentoon in zaal Pax

  Fotograaf en beeldend kunstenaar Dominique Van Huffel (60) exposeert nog tot 11 december met ‘HOUT’ in zaal Pax. De expo is alle dagen te bezichtigen tussen 14.30 en 17 uur en op zondag tot 19 uur. Dominique ontving in zijn carrière tal van prijzen. In zijn fotografie, die hij vaak op straat beoefent, staat de mens in al zijn verschijningsvormen centraal.