Enkele inwoners van Sint-Jozef zijn gestart met ‘Actiecomité Pijplijn’ om zo hun stem te laten horen tegen de eventuele komst van de pijpleiding tussen de Antwerpse Haven en het Ruhrgebied.
Volledig scherm
Enkele inwoners van Sint-Jozef zijn gestart met ‘Actiecomité Pijplijn’ om zo hun stem te laten horen tegen de eventuele komst van de pijpleiding tussen de Antwerpse Haven en het Ruhrgebied. © Toon Verheijen

Actiecomité start petitie tegen mogelijke komst pijpleiding door Rijkevorsel: “Dit mogen we niet laten gebeuren”

RijkevorselEnkele inwoners van Sint-Jozef zijn gestart met ‘Actiecomité Pijplijn’ tegen de eventuele komst van de pijpleiding tussen de Antwerpse haven en het Ruhrgebied. Rijkevorsel ligt op één van de drie mogelijke tracés. Naast natuur en landbouwgrond, worden er ook enkele woningen en een schooltje bedreigd. “Wij hebben geen rechtstreeks belang, maar willen opkomen voor onze gemeente”, klinkt het bij de initiatiefnemers.

  1. Na Louis, Flor en Gaston nu Marcel: Steffi en Piet-Hein openen vierde horecazaak op domein van kasteel Tielenhof
    Tielen/Turnhout/Beerse

    Na Louis, Flor en Gaston nu Marcel: Steffi en Piet-Hein openen vierde horecazaak op domein van kasteel Tielenhof

    Steffi Van de Sande en Piet-Hein van Spaendonck openen in het Kasteel Tielenhof vanaf volgende week permanent een nieuwe horecagelegenheid. Het begint met T. zomert, maar daarna is het de bedoeling dat het verhaal verder gaat onder de naam ‘Marcel’. Een oude schuur wordt omgevormd tot brasserie. “We gaan hier voor een mooi verhaal”, vertellen Piet-Hein en Steffi van Flor in Beerse en Gaston en Louis in Turnhout.