De brandweer van Rijkevorsel bracht een eerbetoon aan Georges Kooymans.
Volledig scherm
De brandweer van Rijkevorsel bracht een eerbetoon aan Georges Kooymans. © Toon Verheijen

800.000 keer bedankt, beste lezers van Het Laatste Nieuws uit Rijkevorsel: deze verhalen las u het meest

RijkevorselMeer dan 800.000 keer zijn de artikels op Het Laatste Nieuws uit Rijkevorsel door u gelezen en dat verdient een oprechte dankjewel. Er was het overlijden heel recent van Jurgen Bastiaensen uit Turnhout, maar hij veroverde ook de harten van de voetballiefhebbers in Rijkevorsel. De nasleep van een zwaar ongeval eind 2020, burgemeester Dorien Cuylaerts die uitgescholden werd als trut en daarop besloot een ludieke trui aan te trekken of de emotionele brief van een gezin onlangs aan minister Ben Weyts. Nogmaals, 800.000 keer bedankt.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Minderjarigen geraken in 1 op 2 gevallen aan alcohol in winkels: “Systeem heeft gaten, maar wel nood aan sensibilisering”
  PREMIUM

  Minderjari­gen geraken in 1 op 2 gevallen aan alcohol in winkels: “Systeem heeft gaten, maar wel nood aan sensibili­se­ring”

  De voorbije twee jaar zijn preventiewerkers samen met enkele 15- en 16-jarigen op pad gestuurd om te onderzoeken of winkels zich wel aan het verbod houden om aan -16-jarigen alcohol te verkopen. Opvallend: in één op de twee gevallen werd het niét geweigerd. “De cijfers zijn nog enigszins geruststellend, maar ze zijn ook een signaal om meer te gaan sensibiliseren”, zegt burgemeester Bart Craane (CDE-Vlim.be).
  Beerse
 3. Kotstudente Sara (23) krijgt een beperkt eetbudget van haar ouders en gaat daar heel bewust mee om: hoe bespaart ze in de winkel?
  PREMIUM

  Kotstuden­te Sara (23) krijgt een beperkt eetbudget van haar ouders en gaat daar heel bewust mee om: hoe bespaart ze in de winkel?

  Studente Sara (23) woont tijdens de week op kot en in het weekend bij haar ouders. Daardoor moet ze zien rond te komen met een vast budget dat ze maandelijks van thuis uit meekrijgt. “Het is nipt, maar het is wel te doen”, vertelt ze. “Ik maak bewuste keuzes in de winkel én tijdens het koken. Een broodje zal je mij niet makkelijk zien kopen, tenzij eens op vettige vrijdag.” Hoe vult ze dat eetbudget in? En welke bespaartips heeft ze?