Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Karolien Coenen

Riemst plaatst opnieuw Feeënbomen voor warme kerst voor alle kinderen

RiemstVoor het tweede jaar op rij worden in Riemst woensdag opnieuw Feeënbomen geplaatst. De drie bomen hangen vol met wensen van kansarme kinderen. Riemstenaren kunnen een wens uit de boom kiezen en een cadeautje kopen. Zo wil de gemeente elk kind een warme kerst bezorgen.

 1. Opmerkelijk veel nuchtere bestuurders bij verkeerscontrole
  Bilzen / Hoeselt / Riemst

  Opmerke­lijk veel nuchtere bestuur­ders bij verkeers­con­tro­le

  Zaterdag werd er door politie Bilzen-Hoeselt-Riemst een verkeerscontrole georganiseerd in het kader van de nationale campagne ‘Weekend zonder alcohol’. De dispositieven stonden opgesteld op de Maastrichtersteenweg in Riemst, de Maastrichterstraat in Bilzen en op de Bilzersteenweg in Hoeselt. “Er zaten opmerkelijk veel voorbeeldige bestuurders achter het stuur als BOB, terwijl de passagiers wel een glaasje op hadden”, analyseert de politie.
 2. Voka – KvK Limburg mist na overlegcomité perspectief voor ondernemingen
  Limburg

  Voka – KvK Limburg mist na overlegco­mité perspec­tief voor ondernemin­gen

  Werkgeversorganisatie Voka – KvK Limburg is tevreden met de coronabarometer, maar vindt dat het huidige instrument geen rekening houdt met de situatie op de Limburgse werkvloer. “Dat is een gemiste kans”, zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten. Voka – KvK Limburg vraagt daarom dat ook het telewerkregime op korte termijn onderdeel wordt van de coronabarometer, zodat er perspectief wordt gecreëerd.