Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Karolien Coenen

Riemst plaatst opnieuw Feeënbomen voor warme kerst voor alle kinderen

RiemstVoor het tweede jaar op rij worden in Riemst woensdag opnieuw Feeënbomen geplaatst. De drie bomen hangen vol met wensen van kansarme kinderen. Riemstenaren kunnen een wens uit de boom kiezen en een cadeautje kopen. Zo wil de gemeente elk kind een warme kerst bezorgen.

 1. Had jager B.F. kunnen zien dat hij niet op een haas, maar op een mens schoot? Reconstructie kan het niet helemaal uitsluiten
  PREMIUM
  Tongeren

  Had jager B.F. kunnen zien dat hij niet op een haas, maar op een mens schoot? Reconstruc­tie kan het niet helemaal uitsluiten

  Waar stond jager B.F. precies toen hij metaaldetectorist Ken Moons in december doodschoot? En stond die laatste zelf rechtop of niet? Daar hopen de speurders een antwoord op te krijgen na een last minute reconstructie, dinsdagavond. Uit de eerste, voorzichtige conclusies blijkt immers dat B.F. in bepaalde scenario’s had kunnen zien dat zijn doelwit geen haas was. Maar ook dat de warmtekijker op zijn wapen een ontzettend slecht idee was.
 2. Sint-Truiden viert dubbel feest op Gala van de Gouden Schoen: “Truienaars Mignolet en Vrancken worden in februari gehuldigd!”
  Sint-Truiden

  Sint-Trui­den viert dubbel feest op Gala van de Gouden Schoen: “Truienaars Mignolet en Vrancken worden in februari gehuldigd!”

  Niet één, maar wel twee keer viel een Truienaar in de prijzen op het Gala van de Schoen. Simon Mignolet werd - niet helemaal onverwacht - bekroond tot winnaar van de Gouden Schoen 2022. Maar ook Wouter Vrancken uit Brustem, coach van KRC Genk, sleepte een prijs in de wacht. Hij werd Coach van het Jaar. Op 11 februari organiseert de stad Sint-Truiden een huldigingsfeest voor de twee laureaten.