Politie traint aan Grotten van Kanne.
Volledig scherm
Politie traint aan Grotten van Kanne. © RV

Politie traint met honden in mergelgroeven in Kanne

De Politieschool van het PLOT hield woensdag een testdag van diensthondenteams in en rond de mergelgroeven in Kanne. “De hulpdiensten zijn best zo goed mogelijk voorbereid in alle omstandigheden. De groeven in Kanne zijn in dat opzicht een unieke trainingslocatie”, zegt burgemeester Mark Vos, die de training faciliteert met het gemeentebestuur van Riemst.

0 reacties

 1. Leandro (26) opent gloednieuwe Italiaanse delicatessenwinkel in Hasselt: “Ik wil de Hasselaren laten meegenieten van onze cultuur”
  PREMIUM
  Hasselt/Zonhoven

  Leandro (26) opent gloednieu­we Italiaanse delicates­sen­win­kel in Hasselt: “Ik wil de Hasselaren laten meegenie­ten van onze cultuur”

  Juist nu die deugddoende reis naar de Zuiderse zon nog even op zich laat wachten, pakt de Zonhovense Leandro Palumbo (26) nog deze vrijdag uit met zijn gloednieuwe Italiaanse delicatessenwinkel op de Hazelarenlaan. Met 70 soorten wijnen uit alle uithoeken van Italië, verfijnde charcuterie en speciale snacks uit onder meer zijn eigen regio Puglia wil hij zo de Hasselaren verwennen. “Mensen willen meer dan ooit genieten van het Zuiden, en dat plezier zal ik hen geven”, lacht Leandro.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den