Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Man streamt mishandeling van zijn vrouw live op Facebook

De politie is dinsdagavond binnengevallen in een woning langs de Sint-Stefanusstraat in Millen bij Riemst. De man die er woonde, streamde op Facebook live hoe hij zijn partner mishandelde.

7 reacties

 • Carine Thielemans

  3 jaar geleden
  Er is een meldplaats CAW Partnergeweld , Vk kindermishandeling , justitiekamers door Geens in het leven geroepen. Je vlucht met je kinderen na 4,5 partnergeweld en kindermishandeling. De dader heeft je zo geisoleerd dat je echt afhankelijk van hem bent.Vk stuurt na jeugdrechter na een jaar foute boel en deze pakt wel de schrijnende situatie aan .Het gevluchte slachtoffer met kinderen wordt geviseerd dader wordt zelfs niet ter verantwoording geroepen omdat de jeugdconsulent zijn leugens geloofd.
 • Willy van craen

  3 jaar geleden
  De vraag kan geseld worden of we nog een gerechtssysteem hebben in ons land. De verliezer is steeds het slachtoffer en de winaars zijn dader en advocaten. Misschien is een volksrechtbank terug nodig.
 • paola nerozzi

  3 jaar geleden
  En wat doen ze eraan niets totdat ze dood is en dan doen ze nog niks
 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  En die wordt niet opgesloten ! Een goed signaal voor andere agressors.
 • Charlotte De greef

  3 jaar geleden
  Naast gewelddadig en slecht is deze man dus ook dom.
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Maxim Willems van Hasseltse brasserie Très Belge pakt uit met scherp geprijsde ‘crisissuggesties’: “Dure verwarming moet ik toch betalen. Dan zit mijn zaak beter vol”
  PREMIUM
  Hasselt

  Maxim Willems van Hasseltse brasserie Très Belge pakt uit met scherp geprijsde ‘crisissug­ges­ties’: “Dure verwarming moet ik toch betalen. Dan zit mijn zaak beter vol”

  Wie dit weekend gezellig bij brasserie Très Belge op de Hasseltse Botermarkt wil tafelen, mag een opvallende actie verwachten. Daar pakt zaakvoerder Maxim Willems uit met ‘crisis suggesties’, oftewel stoofvlees, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus én meer aan een wel zeer scherpe prijs. “Energiecrisis of niet, voor 12 euro kan je hier al komen dineren.”