Het plezierjacht liep door de explosie binnenin grote schade op.
Volledig scherm
Het plezierjacht liep door de explosie binnenin grote schade op. © Toon Royackers

Koppel zwaargewond na explosie op boot

RIEMSTTwee Duitse toeristen zijn zaterdagavond zwaargewond geraakt, na een explosie op hun plezierjacht in de haven van Kanne bij Riemst. De eigenaars waren onderhoudswerken aan het uitvoeren, toen de motor plots hevig kabaal maakte en een steekvlam gaf.

 1. Huiszoeking bij Truiense journalist Dirk Selis (46) in onderzoek naar lek Veerle Heeren: “Meteen duidelijk gemaakt aan speurders dat ik bronnen niet prijsgeef”
  Play

  Huiszoe­king bij Truiense journalist Dirk Selis (46) in onderzoek naar lek Veerle Heeren: “Meteen duidelijk gemaakt aan speurders dat ik bronnen niet prijsgeef”

  “Dat de politiek het gerecht inschakelt om een journalist de mond te snoeren, vind ik een verkeerd signaal”, zegt Dirk Selis (46). Bij de Truiense journalist, die als eerste de gelekte documenten over de vroegtijdige vaccinatie van burgemeester Veerle Heeren ontving, werd donderdagavond een huiszoeking uitgevoerd, om zijn bronnen te achterhalen. Die worden verdacht van schending van het medische beroepsgeheim en hacking.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op