De Mandarijmpjes fleuren onder andere het raam van de bakker op.
Volledig scherm
De Mandarijmpjes fleuren onder andere het raam van de bakker op. © Giselle Aerts

Handelaars vieren Sinterklaas met Mandarijmpjes op hun ramen

RiemstRiemst komt stilaan weer in de sinterklaassfeer en dat is sinds deze week te merken bij de lokale handelaars. Tekenares Giselle Aerts fleurde de ramen van de handelszaken op met toffe Mandarijmpjes. Ook de kinderen van de gemeente krijgen de kans om een Mandarijmpje aan hun raam te hangen.

 1. Sekswerker neemt wraak voor pepperspray in de ogen en plant uitbater prostitutiehuis mes in de buik: “Leest als script van Matroeskja’s”
  PREMIUM
  Tongeren

  Sekswerker neemt wraak voor pepper­spray in de ogen en plant uitbater prostitu­tie­huis mes in de buik: “Leest als script van Matroeskja’s”

  Een 39-jarige Poolse sekswerker is veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel omdat ze de uitbater (49) van een ‘prostitutiehuis’ in Tongeren op 15 juli 2020 met een mes in de buik stak. “Ik was ervan overtuigd dat ze me zou afslachten”, verklaarde de man, die haar trouwens zelf met een BB-gun bedreigde. Ook hij ontkomt niet aan een straf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.