Na elke consultatie steekt dierenarts Greetje Bruninx 1 euro in de spaarpot.
Volledig scherm
Na elke consultatie steekt dierenarts Greetje Bruninx 1 euro in de spaarpot. © Foto Van Galen

Dierenarts mikt op 500 euro voor Wensambulance

RIEMSTOok kleine acties kunnen een verschil maken tijdens de Warmste Week van Studio Brussel. Daar weet Greetje Bruninx (34), dierenarts in Riemst, alles over.

 1. Dievegges krijgen tot 3 maanden cel voor kledingdiefstal bij Primark
  Hasselt

  Dievegges krijgen tot 3 maanden cel voor kleding­dief­stal bij Primark

  De Hasseltse kledingwinkel Primark is bij twee diefstallen maar liefst 66 kledingstukken verloren. De schade blijft echter beperkt tot 477 euro. Bij een diefstal op 29 maart 2019 werden 45 kledingstukken voor een totale waarde van 330 euro ontvreemd. De Zonhovense dievegge (30) werd veroordeeld tot een celstraf van één maand en een boete van 400 euro. Op 10 augustus 2019 volgde een nieuwe diefstal. Dit keer door een 42-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren. Zij ging aan de haal met 21 kledingstukken ter waarde van 147 euro en krijgt een celstraf van 3 maanden.
 2. Dartsport is ook bezig aan een opmars in Limburg: "Interesse is massaal toegenomen"
  PREMIUM
  Herderen/Millen

  Dartsport is ook bezig aan een opmars in Limburg: "Interesse is massaal toegenomen"

  De kans is groot dat u de afgelopen dagen meermaals ‘one hundred and eighty’ door de woonkamer hoorde galmen. Het wereldkampioenschap darts werd door Vlaanderen immers massaal bekeken. Dat heeft ook lokaal zijn gevolgen. “Limburgers melden zich massaal via sociale media”, vertelt voorzitter Johny Peeters van de Limburgse Darts Liga (LDL). “Ze vragen zich af hoe ze lid kunnen worden en waar ze kunnen spelen.”
 3. Dennis (32) start fitnesszaak op zonder uitzicht op versoepelingen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”
  PREMIUM
  Neerpelt/Genk

  Dennis (32) start fitness­zaak op zonder uitzicht op versoepe­lin­gen: “Hygiëne is in deze sector altijd al belangrijk geweest”

  Het zijn momenteel geen prettige tijden voor liefhebbers van fitness. Het coronavirus hield deze zaken al een groot deel van 2020 gesloten en momenteel is er zelfs geen uitzicht op een heropening. Toch houdt dat Dennis Van Samang (32) uit Neerpelt niet tegen om een nieuwe zaak te openen in Genk. “Het geloof is zo groot dat ik de sprong durf wagen”, vertelt de sportieveling.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"