Ellen Huysmans bij de ravage die de dader aanrichtte.
Volledig scherm
Ellen Huysmans bij de ravage die de dader aanrichtte. © Peter Vanderveken

Vijfde inbraak op jaar tijd voor Chirojongens Retie: “We zijn dit echt wel beu”

De Chirojongens van Retie kregen maandagnacht opnieuw een inbreker/vandaal over de vloer. De schade aan de toegangsdeur van de vorige inbraak deze zomer was zelfs nog niet hersteld. De buit? Een geluidsmeter. De mobiele camera van de politie die er sinds deze zomer hangt, haalt dus blijkbaar ook niets uit. “Wij vrezen een beetje dat onze verzekering dit niet gaat blijven pikken”, zucht volwassenbegeleidster Ellen Huysmans. Ook bij de Chiromeisjes in de Pijlstraat werd er onlangs nog ingebroken.

0 reacties

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"