Het valse aanslagbiljet. De tekst 'vals aanslagbiljet' heeft de gemeente aangebracht voor publicatie.
Volledig scherm
Het valse aanslagbiljet. De tekst 'vals aanslagbiljet' heeft de gemeente aangebracht voor publicatie. © Repro BHR

Valse belastingbrief wil inwoners doen betalen voor kippen en paarden

RETIEIn de gemeente Retie is er een vals aanslagbiljet in omloop waarbij er gevraagd wordt om een nieuwe taks te betalen voor het privébezit van kippen en paarden. Die taks zou vanaf het nieuwe jaar ingevoerd worden, maar bestaat in werkelijkheid niet. Het gemeentebestuur vraagt aan iedereen die een dergelijke brief in de bus krijgt om zeker niet te betalen.

  1. CVO Edu Kempen biedt voortaan volwaardige opleiding tot huishoudhulp aan: “Erkend diploma geeft de job de waardering die ze verdient”

    CVO Edu Kempen biedt voortaan volwaardi­ge opleiding tot huishoud­hulp aan: “Erkend diploma geeft de job de waardering die ze verdient”

    De job van huishoudhulpen wordt meer dan eens onderschat. Huishoudhulpen moeten niet alleen goed kunnen poetsen, maar ook goed kunnen communiceren en inzicht hebben in werkorganisatie, producten en materialen. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom gieten volwassenenonderwijs Edu Kempen en Dienstenfirma BalDeMo CV-SO die vaardigheden nu in een volwaardige opleiding, inclusief erkend diploma.
    Retie