Gezelligheid troef op het plein voor het nieuwe bezoekerscentrum in het Prinsenpark.
Volledig scherm
Gezelligheid troef op het plein voor het nieuwe bezoekerscentrum in het Prinsenpark. © Provincie Antwerpen

Provincie hoopt Prinsenpark uit te breiden met pop-upzomerbar

RetieGenieten we deze zomer allemaal van een fris pintje in het prachtige Prinsenpark? Provincie Antwerpen - de eigenaar van het domein - hoopt althans van wel. De provincie koestert namelijk plannen voor een pop-upzomerbar.

 1. GBS Mozawiek tovert leesklasje om tot heuse schoolbibliotheek

  GBS Mozawiek tovert leesklasje om tot heuse schoolbi­bli­o­theek

  Het was wekenlang het best bewaarde geheim van Gemeentelijke Basisschool Mozawiek, maar vrijdagmiddag mocht iedereen het weten: het leesklasje is een officiële schoolbibliotheek geworden. Alle 400 leerlingen, van de peutertjes tot het zesde leerjaar, kunnen er vanaf volgende week leesvoer in de boekentas steken om thuis te verslinden. “In de gloednieuwe collectie van ruim 1.250 boeken zal elk kind hier wel zijn gading vinden."
  Mol
 2. Nog 55 dagen aftellen naar massaspektakel ‘wettewa’: “Hier zijn al vriendschappen voor het leven gesmeed”
  PREMIUM

  Nog 55 dagen aftellen naar massaspek­ta­kel ‘wettewa’: “Hier zijn al vriend­schap­pen voor het leven gesmeed”

  Nog twee maanden en dan is het zover: ‘wettewa’, hét Desselse gebeuren van het jaar gaat in première. De grote tent staat alvast klaar op de weide achter Tabloo, maar er is nog veel werk aan de winkel vooraleer er we met z’n allen kunnen genieten van deze indrukwekkende voorstelling. “We zijn inmiddels al twee maanden aan het repeteren. Het is pittig, maar oh zo plezant.”
  Dessel
 3. Bim Bam Beieren: 6 keer genieten van een heerlijk paasontbijt in de Kempen
  PREMIUM

  Bim Bam Beieren: 6 keer genieten van een heerlijk paasont­bijt in de Kempen

  Pasen komt er weer aan en dat is het moment bij uitstek voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Zowel op paaszondag als -maandag organiseren verschillende horecazaken maar ook verenigingen een paasontbijt om jou op je wenken te bedienen. Onze redactie zocht voor jou een aantal adresjes uit in de Kempen waar je heerlijk kan smullen van eitjes en ander lekkers. Van bistro Torenhof in Tongerlo tot een ontbijtmand bij scouts Pulle: op deze zes plekken in de Kempen vier jij Pasen.