Zaakvoerder Steve Paulussen is trots dat zijn innovatieve profiel Forestlines bekroond is met twee Red Dot Awards.
Volledig scherm
Zaakvoerder Steve Paulussen is trots dat zijn innovatieve profiel Forestlines bekroond is met twee Red Dot Awards. © Paulussen Hardhouthandel

Paulussen Hardhouthandel bekroond met internationale awards: "Als relatief kleine speler bijzonder trots op deze erkenning”

RetiePaulussen Hardhouthandel uit Retie is bekroond met niet één maar twee Red Dot Awards, een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks uitgereikt wordt. Het bedrijf ontwikkelde namelijk het brandwerende concept Forestlines als innovatief antwoord op de nieuwe brandvoorschriften in de bouw. “We bieden zo een oplossing voor een gigantische problematiek in onze sector”, zegt zaakvoerder Steven Paulussen.

 1. Retie streeft naar 115 laadpalen tegen 2030: “Maar toekomst zal uitwijzen of hier wel nood aan is”

  Retie streeft naar 115 laadpalen tegen 2030: “Maar toekomst zal uitwijzen of hier wel nood aan is”

  Het lokaal energie- en klimaatpact voorziet tegen 2030 onder meer 1,5 laadpunten voor elektrische wagens per honderd inwoners. Ook Retie ondertekende het pact en zou dus over zeven jaar 115 laadpunten moeten tellen, ofwel 105 meer dan nu het geval is. Maar is dat wel realistisch? “Het cijfer is voor alle gemeenten gelijk en houdt geen rekening met verstedelijking of agrarisch gebied”, zegt Peter Van Olmen, hoofd technische dienst.
  Retie
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.