Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Merel en haar team staan paraat om je verder te helpen.
Volledig scherm
Merel en haar team staan paraat om je verder te helpen. © Instituut Merel

Op zoek naar een schoonheidssalon? Ontdek tijdens de opendeurdag waarom je dan bij Instituut Merel moet zijn

Noteer zaterdag 2 oktober alvast in je agenda. Dan vindt namelijk de opendeurdag van Instituut Merel in Retie plaats. “Kan jouw huid een boost gebruiken? Graag een maatje minder of plaatselijk afslanken? Of wil je gewoon zorg dragen voor je lichaam? Dan ben je bij ons aan het juist adres”, aldus oprichtster Merel van der Himst (29). Ontdek hier waarom dat zo is.

  1. Hanne (34) lanceert ‘doe-het-zelfdoosjes’ om oorbellen voor kinderen te maken: “3D-printer draait nu dag in, dag uit”
    PREMIUM
    Merksplas

    Hanne (34) lanceert ‘doe-het-zelfdoos­jes’ om oorbellen voor kinderen te maken: “3D-prin­ter draait nu dag in, dag uit”

    Hanne Marynissen (34) van Maryn Jewelsandmore uit Merksplas lanceerde vorige week een ‘doe-het-zelf’-pakketje om thuis samen met de kinderen oorbelletjes, haarspeldjes of magneetjes te maken met vormpjes in klei. Sinds ze het bekend maakte, draait haar 3D-printer 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven. Vanuit heel Vlaanderen stromen de bestellingen binnen. “Heel de familie en mijn beste vriendin komen hier zelfs helpen want anders is het niet bij te houden”, lacht Hanne. “Blijkbaar ben ik zowat de enige die zo'n pakketjes met zelfgemaakte mallen maakt en verkoopt.”