Nick Steemans fietst binnenkort 6.000 kilometer naar Iran.
Volledig scherm
PREMIUM
Nick Steemans fietst binnenkort 6.000 kilometer naar Iran. © Liese Demeulenaere

Nick fietst 6.000 kilometer naar Iran voor nichtje en Kinderkankerfonds: “Ik hoop eind oktober in Teheran te staan”

Retie/ArendonkNick Steemans (37) uit Arendonk maakt zich klaar voor een bijzondere reis. Eind juli vertrekt hij namelijk vanuit Retie per fiets op avontuur naar de Iraanse hoofdstad Teheran, een sponsortocht van meer dan 6.000 kilometer lang. “Iran bezoeken is al jaren een droom van me”, vertelt hij. “Maar ik doe het ook voor mijn nichtje, die op 2-jarige leeftijd kanker overwon. Alle opbrengsten van de reis gaan daarom integraal naar het Kinderkankerfonds.” 

 1. Van Kasteel d’Ursel tot de Vlaaikensgang: op deze 7 locaties in de provincie Antwerpen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Kasteel d’Ursel tot de Vlaaikens­gang: op deze 7 locaties in de provincie Antwerpen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een leuke locatie om foto’s te nemen van je aanstaande en jezelf? Wij helpen je alvast op weg met 7 locaties voor trouwfoto’s in de provincie Antwerpen. Van Kasteel d’Ursel in Hingene tot de Vlaaikensgang in Antwerpen: hier leg je de mooiste dag van je leven vast op de gevoelige plaat.
 2. RESTOTIP: ‘Een krokske’, ‘Broewet’ of ‘Iet miejer hoenger’? Dan is Huiskamerkaffee Polemiek zeker de moeite
  PREMIUM
  Herenthout

  RESTOTIP: ‘Een krokske’, ‘Broewet’ of ‘Iet miejer hoenger’? Dan is Huiska­merkaf­fee Polemiek zeker de moeite

  Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Huiskamerkaffee Polemiek in Herenthout. Zaakvoerders Paul Vervoort en Mieke Lieven ontvangen je er in hun vroegere woonkamer, die omgebouwd werd tot horecazaak waar je in de weekends kan proeven van ‘Broewet of een krokske’ en bij ‘Miejer hoenger’ van onder meer een Chili Con Carne.