Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol.
Volledig scherm
Vaccincatiecentrum De Zwaan in Mol. © RV

Kindervaccinaties op site De Zwaan verlopen goed

Mol/Balen/Dessel/RetieSinds vorige week woensdag zijn ook kinderen jonger dan 12 jaar welkom om zich te laten vaccineren op site De Zwaan. Na een week kijkt Eerstelijnszone Baldemore positief terug op die eerste kinderprikjes. 

 1. Ultralopers organiseren stunt voor Kom op Tegen Kanker: in drie dagen tijd dwars door België, van Aarlen tot Meersel-Dreef, goed voor 300 kilometer
  Turnhout/Hoogstraten

  Ultralo­pers organise­ren stunt voor Kom op Tegen Kanker: in drie dagen tijd dwars door België, van Aarlen tot Meer­sel-Dreef, goed voor 300 kilometer

  Roel Groen en Wout Meir starten donderdag hun uitdaging Dwars door België. De twee ultralopers uit Turnhout kregen beiden te maken met borstkanker in de familie en willen met hun stunt een duit in het zakje doen. “Wij zijn geen specialisten en kunnen de ziekte niet uit de wereld helpen, maar een steentje bijdragen tot het onderzoek kunnen we wel”, vertellen Roel en Wout.
 2. In drie dagen van Aarlen naar Meersel-Dreef, 300 kilometer dwars door België: “Afgezien, maar die 12.000 euro voor Kom Op Tegen Kanker is mooi”
  Play
  Turnhout/Hoogstraten

  In drie dagen van Aarlen naar Meer­sel-Dreef, 300 kilometer dwars door België: “Afgezien, maar die 12.000 euro voor Kom Op Tegen Kanker is mooi”

  Ze hebben naar eigen zeggen toch wel wat afgezien, maar Roel Groen en Wout Meir hebben hun stunt tot een goed einde gebracht. Zo'n 300 kilometer liepen ze dwars door België, van Aarlen naar Meersel-Dreef, en op die manier zamelden ze niet minder dan 12.000 euro voor Kom Op Tegen Kanker. “Dit bedrag maakt alles goed”, lachen de twee lopers. Steunen kan zondag 29 mei nog via de actiepagina van Kom Op Tegen Kanker via deze link.