Amy (r.) met haar zus Sophie op Rhodos.
Volledig scherm
PREMIUM
Amy (r.) met haar zus Sophie op Rhodos. © privéfoto

Zussen krijgen hopen haatreacties om deelname testvakantie Rhodos: "Hopelijk stort het vliegtuig neer"

RHODOS - NEDERLANDDe Nederlandse Amy Smulders en haar zus Sophie waren onder de 189 gelukkigen die meemochten voor een testvakantie naar Rhodos. De reis kaderde in een door de ontslagnemende regering Rutte gesteund onderzoek naar hoe onze noorderburen komende zomer veilig op vakantie kunnen. Na enkele tv-interviews stromen de online haatberichten flink binnen.

6 reacties

 • paola nerozzi

  3 dagen geleden
  Ze hebben gelijk niks van aantrekken de mensen worden zuurder en zuurder en als ze zich willen opsluiten moeten ze het voor hun eigen opmaken en niet altijd anderen met de vinger wijzen tenslotte ge leef maar 1keer en ge doet met u leven wat ge wilt ik heb me niet opgesloten ik hou me aan de regels en voor de rest wat anderen doen intresseert me totaal niet ooit zal deze pandemie minderen en we zullen ermee moeten leven misschien alle jaren een spuit ja dan is da zo wie niet wil ook goed geniet
 • Patrick Kelchtermans

  3 weken geleden
  Nodig die mensen eens uit om dat live tegen die zussen te zeggen. Dan zingen de meesten wel een paar toontjes lager. Niks zo gemakkelijk als schofferen vanachter je scherm, liefst zonder het minste benul te hebben van waarover het gaat. Dat is het nadeel van het digitale tijdperk. Niemand heeft nog fatsoen, individualisme en schone schijn vieren hoogtij, niemand kent nog het verschil tussen een 'mening', waarvoor enige kennis van het onderwerp vereist is, en gratuit bagger dumpen.
 • Mario Tersago

  3 weken geleden
  Nog maar eens pijnlijk duidelijk wat voor verdeeldheid deze gezondheidscrisis en politiek zaait tussen de mensen.. Mijn bescheiden mening kan men niet streng genoeg zijn om dit virus te bezweren. Anderzijds maakt politiek besluiten die niet stroken met realiteit en de jaloezie en onbegrip helaas voeden. Als men dan ook een ludieke wetenschappelijke proef, koppelt aan een commerciële opzet.. Krijg je dit soort toestanden helaas.
 • Renee Schietekat

  3 weken geleden
  Sociale media, een zegen en een vloek. Velen menen ongehinderd hun gal te kunnen spuien. Verzuurde arrogante typetjes.
 • jan peeters

  3 weken geleden
  wij ons aan de regels houden ,waarom nog en hier in belgie gaan festivals inrichten begrijpen wie kan
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije