Pierre Van Damme en Geert Molenberghs
Volledig scherm
PREMIUM
Pierre Van Damme en Geert Molenberghs © Photo News

Zuid-Europa kleurt almaar roder: “Reisbeperkingen zullen tegen begin volgend jaar nog niet weg zijn”

In het zuiden van Europa is bijna al het groen op de coronakaart verdwenen. Vooral de populaire vakantielanden kleuren opnieuw rood. Biostatisticus Geert Molenberghs (KU Leuven) en vaccinoloog Pierre Van Damme (UA) over die stijgende coronacijfers: “Een onvoldoende vaccinatiegraad en massatoerisme op zulke plaatsen zijn als het ware een rode loper voor de deltavariant.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.