thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

“Zorg voor een volle voorraadkast nog voor je naar het buitenland vertrekt en besef dat je reis een quarantainestaartje kan hebben”

“Zorg voor een volle voorraadkast en diepvriezer nog voor je op reis vertrekt”, adviseert gepensioneerd huisarts Paul Vandewiele. Hij vangt signalen op dat mensen de term ‘thuisquarantaine’ niet correct interpreteren. “Belgen die op vakantie naar het buitenland gaan, moeten zich beter realiseren dat hun reis een quarantainestaartje kan hebben”, stelt de gewezen woordvoerder van het Syndicaat van Vlaamse Huisartsen.

24 reacties

 • Yvan Michielsens

  1 jaar geleden
  Iedereen heeft recht op vakantie. Alleen doe het verstandig. Afstand houden, handhygiene en uit druktes blijven. Ik vertrek vrijdag terug voor een weekje vakantie
 • sandra schuerwegen

  1 jaar geleden
  Is da nu zo erg om een zomer ni op vakantie te gaan .by sommige is het maar goed da zot zyn geen zeer doet
 • Paul Boeie

  1 jaar geleden
  Denk dat er nog wel zullen zijn van wie de pasta en het wc papier van de vorige keer nog niet op is .
 • Peter Van Den Bossche

  1 jaar geleden
  Opsluiten in kazernes en verbannen? Zullen degenen die dit hier voorstellen daar ook mee akkoord gaan mochten ze zelf in quarantaine moeten?
 • Danny Valckx

  1 jaar geleden
  Nu op vakantie gaan, 3 woorden voor... goe zot ja !
 1. Air France en KLM verhogen ticketprijzen wegens extra kosten duurzame brandstof

  Air France en KLM verhogen ticketprij­zen wegens extra kosten duurzame brandstof

  De prijs van een ticket voor een vlucht met Air France, KLM en Transavia gaat met 1 tot 12 euro omhoog. Dat is nodig om de extra kosten van de duurzame brandstof die de luchtvaartmaatschappijen voortaan zullen gebruiken, deels te compenseren. De CO2-uitstoot van de brandstof ligt minstens 75 procent lager dan die van fossiele kerosine. Volgens KLM is het dan ook “op korte termijn het belangrijkste middel om de CO2-uitstoot in de luchtvaart drastisch te verminderen”.