Zo oogverblindend is vernieuwde Boeing 777 van Emirates. En Brussels Airport krijgt de primeur

'Suite dreams': de suites in First Class van Emirates doen dromen.
Emirates 'Suite dreams': de suites in First Class van Emirates doen dromen.
Op de luchtvaartshow in Dubai heeft Emirates het vernieuwde interieur onthuld van de Boeing 777. De first class oogt nog luxueuzer, maar ook business en economy kregen een fraaie opknapbeurt. En dat is goed nieuws voor Belgische reizigers want Brussels Airport zal samen met Genève als eerste de vernieuwde toestellen kunnen verwelkomen vanaf 1 december.
Elke suite kan omgevormd worden tot een comfortabele slaapkamer hoog in de lucht.
Emirates Elke suite kan omgevormd worden tot een comfortabele slaapkamer hoog in de lucht.

De nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten staat al jaren gekend om haar verbluffende luxe in first class en business class en doet daar nu nog een schep bovenop.

Ook het culinaire staat op een hoog niveau
Emirates Ook het culinaire staat op een hoog niveau

In first class staan 6 grotere suites in een 1-1-1-opstelling terwijl de toestellen vroeger 8 suites hadden in een 1-2-1-indeling. De cabines zijn geïnspireerd op de Mercedez-Benz S-klasse. Elke suite beschikt over een schuifdeur voor meer privacy. De lederen zetels kunnen in geen tijd omgevormd worden tot een comfortabel bed en de reiziger een gevoel van gewichtloosheid geven. Suites die zich in de middelste rij bevinden, krijgen virtuele ramen die het uitzicht naar buiten projecteren. Wie van deze luxe wil genieten, betaalt wel tien keer de prijs van een ticket in economy class.

Bijzondere ledverlichting zorgt voor een zeer aangename sfeer.
Emirates Bijzondere ledverlichting zorgt voor een zeer aangename sfeer.

Ook Business en economy class zijn onder handen genomen met hedendaags design en moderne kleuraccenten. De look van business class is geïnspireerd op het flashy interieur van een sportwagen.

Ook de vernieuwde business class is oogstrelend.
Emirates Ook de vernieuwde business class is oogstrelend.
Een hedendaags design kenmerkt de nieuwe look.
Emirates Een hedendaags design kenmerkt de nieuwe look.

De kleuren beige, grijs en blauw domineren het interieur van economy class. De ergonomische stoelen kregen lederen hoofdsteunen.

Passagiers in economy kunnen van enkele vernieuwingen genieten.
Emirates Passagiers in economy kunnen van enkele vernieuwingen genieten.

Emirates heeft al twee toestellen van de in totaal 165 Boeing 777's laten opsmukken. En Brussels Airport krijgt naast Genève de primeur. Het is de middagvlucht vanaf Brussel (omstreeks 14u35) naar Dubai die door de vernieuwde jumbo's zal worden uitgevoerd vanaf 1 december. Ook reizigers die om 8u20 lokale tijd vanaf Dubai een vlucht naar Brussel nemen kunnen genieten van het opgesmukte interieur. In onderstaande video kan je er al mee kennismaken.

Prettige reis!

Ook Singapore Airlines onthulde onlangs de eerste foto’s van het nieuwe interieur van de A380 en die beelden ogen erg veelbelovend.  Dat kan je hier bekijken. 
15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Bert Hoover

  Denken jullie nu echt dat iedereen in first/business de volle pot betaalt? Afhankelijk vd boekingsklasse en tijdstip kan vliegen in business zelfs goedkoper zijn dan economy. Upgrades van business naar first (en zeker bij emirates!) zijn best te doen als je voldoende miles hebt. En als frequent flyer wordt je ook nog wel eens naar first geupgraded ;)

 • Herman Schryvers

  Spijtig kost een ticket 500 € meer in Business om te vliegen Van Brussel naar Bangkok ipv vanaf Amsterdam te vertrekken .Dus vertrekken we via Amsterdam arm Belgie toch . En wat velen denken een vlieger kost veel minder dan vervoer met een auto . Reken maar uit . In een auto gaan 4 personen in een A 380 vliegt met 600 personen komt veel goedkoper uit .

 • Elle Devee

  Heb al gevlogen met Emirates. Zeer goede service. Was wel in Economy

 • Hans Molenbeek

  Afgelopen zomer gevlogen naar Tokyo in Business Class met Qatar Airways. Vergelijkbaar met de business class van Emirates hier. Wat een ervaring! Gelukkig maar 620€ betaald, dus mensen die hier zagen dat het allemaal zo duur is: niemand verplicht jullie om de volle prijs te betalen. Er zijn altijd aanbiedingen. Maar dan moet je zelf flexibel zijn in dagen en bestemming!

 • Filip Vanlaeken

  Mooi, maar de nationale maatschappij van de UAE is het kleinere Etihad niet Emirates. Etihad hoort bij het Emiraat van hoofdstad Abu Dhabi. Emirates heeft zijn basis bij de buren in Dubai.