Ga naar de mobiele website
^ Top

Ze is een gewoon meisje met een gewone job en toch reist ze de wereld rond in luxe. Dit is hoe ze het doet

Instagram
Hoe veel zou jij er voor over hebben om af en toe een leven te leiden van pure luxe? En je te laten verwennen in de duurste hotels op de meest exotische locaties? De Britse Bridie Wilkins (23) heel wat. De jonge vrouw uit Londen werkt voor een modemagazine en lag pas nog van de zon te genieten op een strand in de Maldiven. Maar thuis leeft ze een Spartaans leven.

19 landen heeft ze intussen op de teller staan en die zag ze op een heel exclusieve manier. Daarvan getuigen de jaloersmakende foto's op haar Instagramaccount. Het Grand Hotel Angiolieri in Seiano vlakbij het Italiaanse Napels met zijn adembenemende zonsondergang en sterrenrestaurant, Anantara Uluwatu op het eiland Bali in Indonesië en het eiland Velassaru op de Maldiven: ze was er al allemaal. En de komende maanden voegt ze daar nog Kopenhagen, Los Angeles en Mexico aan toe. (lees hieronder verder)

Instagram

"Het Velassaru Maldives Resort is mijn favoriet tot nu toe", verklapt ze. "Het moment dat ik aankwam, was als in een droom. Het water is er kristalhelder, de stranden zijn wit en mijn villa was ongelofelijk. Ik kon er écht relaxen. Ik had nooit gedacht dat zo een plek echt bestond." (lees hieronder verder)

Instagram

Die droomvakanties compenseert ze wel thuis, als ze aan het werk is. Zo heeft ze een budget van amper 16,5 euro per week voor eten. Dat zet haar op een dieet van vis en groenten uit blik en witte producten uit de supermarkt. Ook voor transport trekt ze de riem dicht door alles te voet te doen. En hoewel ze vroeger heel graag op stap ging 's avonds en in het weekend, vindt ze dat nu geldverspilling.

Deals
Kleine beetjes maken een groot geheel, want door haar uitgaven te beperken tot 110 euro per week of 440 euro per maand, slaagt ze erin elke maand 660 euro van haar inkomen opzij te zetten. Daarnaast boekt ze altijd flink van tevoren en houdt ze haar ogen open voor deals. (lees hieronder verder)

Instagram

"De keuze is snel gemaakt", vertelt de vrouw, die ook blogt over haar internationale avonturen. "Als je net als ik zo van reizen houdt, geef je er niet om dat je de rest van het jaar zo veel offers moet maken. Ik denk ze zelfs niet bij na. Ik hou er gewoon van om de wereld te ontdekken. Het is ook goed voor mijn zelfvertrouwen."

Inspireren
Ze hoopt om anderen te kunnen inspireren die hetzelfde willen doen. "Je hoeft er geen maanden voor te sparen. Als je het maar genoeg wilt, lukt het sneller dan je denkt", zegt ze nog. "Mijn familie en vrienden verklaren me voor gek, maar het is het allemaal waard voor mij."

Instagram17 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Elle Devee

  Als ik haar bestemmingen even nakijk heeft dat kind nog helemaal niks van de wereld gezien. Die plaatsen, dat is de wereld niet. Dat zijn bestemmingen voor leeghoofd die in feite de wereld helemaal niet willen zien zoals die is. Niks mis mee hoor. Er moeten alle soorten mensen zijn Maar ga dan niet zeggen dat je de wereld wilt ontdekken.

 • Frederik Vandevelde

  Van het ene hotel naar het andere hoppen, op artificiele plaatsen als maladiven. Even goede vrienden, maar zo ontdek je de wereld niet

 • bart cuyvers

  dikke zever. het is onmogelijk om rond te komen met 16 euro voeding per week. dan zou je 2 euro per dag aan voeding mogen spenderen. zelf al let je op je uitgaven en koop je enkel witte producten dan nog kan dit niet

 • K V

  Tja, wanneer je niet fatsoendelijk eet en alleen maar op "kattevoeding" overleeft, dan meld ik pas. Ik hoop dat mijn dochter dat nooit zal doen, zelfs al reist zij ook graag. Zaterdag is ze weer weg. Maar ik weet dat zij elke dag kookt en lekker eten klaarmaakt. Dat terwijl zij toch een stresserende voltijdse job heeft.

 • Gedra Gedra

  Ja ieder zijn pleziertje... waarom niet ...

Meld een bug