Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wordt België zieke man van Europa? Steeds meer staten slaan ons land en onze reizigers in de ban

Reizen naar of vanuit België? Steeds meer Europese landen trekken aan de rem door de sterk stijgende besmettingen. Zij waarschuwen voor een bezoek aan ons land of leggen bij terugkeer een (thuis)quarantaine op. Maar er dreigt willekeur en chaos, nu EU-lidstaten voor een verschillende aanpak kiezen, zo meldt De Morgen.

73 reacties

 • Richard Robart

  1 jaar geleden
  Louis Vanarwegen... Het grootste probleem met de corona in België zijn de Belgen zelf. Altijd denkend dat ze het beter weten. Niet de schuld bij Nederland neerleggen. Dan ook daar wegblijven.
 • Franck Coeck

  1 jaar geleden
  Franck Coeck We hebben weereens goed in eigen voet geschoten. Wij tellen nu zogezegd 10000 doden. Alleen we telden iedere vermoedelijk geval mee. In de States dat 33 keer meer inwoners telt dan België zijn er nu 170000. Dus de helft van België. Besmettingen hetzelfde verhaal. Ziekenhuisopnames idem. Lachwekkend. Tijd om de onzin te stoppen toch
 • Jos Dupont

  1 jaar geleden
  Doe de grenzen maar dicht , ook voor de illegalen en asielzoekers het is hier al over bevolkt genoeg !!
 • Rachel Cousse

  1 jaar geleden
  Denk dat er in het buitenland veel gelogen wordt over hun Corona cijfers. Maar ach, vind het zeker niet slecht dat het hier wat rustiger wordt. Integendeel ;)
 • philippe stevens

  1 jaar geleden
  Ja slim , grenzen dichtdoen in een dichtbevolkt piepklein landje waarvan de cijfers zeer slecht zijn , dit moet iemand mij toch eens iemand uitleggen .