Wizz Air vliegt vanaf volgende zomer van Brussels Airport naar Boedapest

Beeld ter illustratie, Wizz Air.
Photo News Beeld ter illustratie, Wizz Air.
De luchthaven in Zaventem krijgt er vanaf juni volgend jaar een nieuwe klant bij: Wizz Air. De Hongaarse prijsvechter zal dan dagelijks vliegen tussen Brussels Airport en de Hongaarse hoofdstad Boedapest, zo kondigt Wizz Air aan op Facebook. 

De nieuwe route start op 1 juni. Wizz Air stationeert dan een extra Airbus A321neo op de luchthaven van Boedapest. Samen met de route naar Brussel worden vanuit de Hongaarse hoofdstad ook verbindingen opgestart naar de Oekraïense steden Lviv en Charkov.

Met de komst van Wizz Air belooft het druk te worden op de route Brussel-Boedapest. Brussels Airlines is er al op actief, en de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT wil er vanaf eind maart 2020 op beginnen vliegen.
Wizz Air is nog niet actief op Brussels Airport, maar vliegt wel al van en naar de luchthaven van Charleroi.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.