Wijnfontein open voor publiek in Italië: 24/7 gratis wijn!

Rode wijn die uit een fontein vloeit en de dorst lest na een lange wandeling... Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar zondag werd een echte wijnfontein ingewijd in Italië. Daar vloeit lokaal geproduceerde wijn uit een fontein in Abruzzo die 24 uur op 24 toegankelijk is. En het beste van al: het is helemaal gratis.

 1. Onze reisexpert tipt manieren om goedkoop een auto te huren op vakantie: “De prijsverschillen zijn gigantisch”
  PREMIUM

  Onze reisexpert tipt manieren om goedkoop een auto te huren op vakantie: “De prijsver­schil­len zijn gigantisch”

  Een auto huren op vakantie kan een flinke hap uit je reisbudget bijten. Gelukkig is het weer een stukje goedkoper dan afgelopen zomer, toen de schaarste de prijzen fel opdreef. Toch zijn er nog manieren om nog veel meer te besparen, weet onze reisexpert Johan Lambrechts. “In Italië kunnen de verschillen tussen de goedkoopste en duurste huurperiode oplopen tot 700 procent.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.