Alle reizigers die met het vliegtuig aankomen op Brussels Airport, krijgen de instructie om zichzelf gedurende twee weken in thuisquarantaine te plaatsen. Dat staat op een informatieblad over het coronavirus dat alle aankomende reizigers krijgen.
Volledig scherm
Alle reizigers die met het vliegtuig aankomen op Brussels Airport, krijgen de instructie om zichzelf gedurende twee weken in thuisquarantaine te plaatsen. Dat staat op een informatieblad over het coronavirus dat alle aankomende reizigers krijgen. © Photo News

Wie aankomt op Zaventem, moet twee weken in quarantaine

Elke reiziger die aankomt op Brussels Airport, krijgt sinds vandaag een brief met instructies. Hij of zij moet veertien dagen in thuisquarantaine. 

56 reacties

 • Chris Wouters

  11 maanden geleden
  Wat een lachertje! We hebben blijkbaar een betrouwbare test waarmee je op 15 minuten kan zien of iemand besmet is. Iedere aankomende reiziger verplichten die test te laten doen, want dat briefje gaat in een vuilbak en er wordt geen gevolg aan gegeven, laat staan dat er ook maar 1 controle gebeurt. Leuk ideetje; geef ze allemaal een datumstempel met inkt die er in geen 14 dagen af te krijgen is ;-)
 • Lea Van Heybeeck

  11 maanden geleden
  Wat een “veelbelovende”maatregel! Alsof zij zich aan die regels gaan houden. Bij aankomst in België zullen de meeste al in treinen en metro/bussen stappen naar huis. Bij thuiskomen staan ze dezelfde dag al allemaal in de supermarkten voor aankopen. Zij zullen terug een pak mensen besmetten.
 • Erica Dudan

  11 maanden geleden
  Eindelijk maar gaan ze er zich aan houden en wie gaat dat controleren , daar heb ik mijn twijfels over
 • marc ledure

  11 maanden geleden
  Dat is nu eens verstandige praat.
 • Erwin De Meyer

  11 maanden geleden
  En die gaan allemaal luisteren ? Hier geloven ze ook nog in de Sint hé ?
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie