Een dorp op een heuvel in Sicilië
Volledig scherm
Een dorp op een heuvel in Sicilië © Getty Images

Weer een Italiaans dorpje dat huizen verkoopt voor 1 euro

Italiaanse dorpjes die heel goedkoop huizen aanbieden, het begint normaal te worden. Een tijdje geleden waren er al aanbiedingen in het dorpje Sambuca, in Biccari en in Cinquefrondi. Deze keer is het de beurt aan Castiglione di Sicilia, een dorp op het eiland Sicilië. De goedkoopste huizen kosten er 1 euro.

9 reacties

 • Jan Van Bavel

  12 maanden geleden
  Doe mij maar 10 stuks. Ik maak graag winst.
 • Pieter De Ruyter

  1 jaar geleden
  Veel interessantere regio dan het binnenland.20 minuutjes van de zee,zeer veel bos en natuur in de buurt en door zijn ligging niet te warm.Ideaal gelegen om enkele dagen te verblijven om de omgeving te verkennen.
 • Nico Lauricella

  1 jaar geleden
  Ik zie een reactie van " ge zult altijd een buitenstaander zijn en weinig kans om aanvaard te worden " , dat klopt niet als ge de moeite doet om italiaans te leren dan ben je heel snel aanvaard , dit kan u elke italiaan vertellen . Het zijn heel hartelijke vriendelijke mensen ...
 • Rody Franks

  1 jaar geleden
  Ik ga er een kopen en dan verkopen aan 2€. Lekker 100% winst!
 • Helga Geuens

  1 jaar geleden
  ...en je zal altijd een buitenstaander blijven.Heel weing kans dat je echt aanvaard word.
 1. Luchtvaartmaatschappijen claimen al 1 miljoen annuleerschade bij Schiphol, ook komend weekend grote drukte verwacht

  Luchtvaart­maat­schap­pij­en claimen al 1 miljoen annuleer­scha­de bij Schiphol, ook komend weekend grote drukte verwacht

  Luchtvaartmaatschappijen gaan de schade van annuleringen die ze op verzoek van Schiphol deden, verhalen op de Nederlandse luchthaven. Dat zei de voorzitter van Barin, de organisatie van vliegmaatschappijen die in Nederland actief zijn. Ook komend weekend zal de luchthaven van Schiphol “alle zeilen bij moeten zetten” om de drukte het hoofd te kunnen bieden, zegt een woordvoerder. De grote problemen worden mede veroorzaakt door personeelstekorten.
 2. “Kom niet meer naar luchthaven”: Chaos op Schiphol op drukste dag in jaren na wilde staking KLM-personeel
  7

  “Kom niet meer naar luchthaven”: Chaos op Schiphol op drukste dag in jaren na wilde staking KLM-personeel

  Grondmedewerkers van KLM hebben zaterdagochtend op de Nederlandse luchthaven Schiphol het werk neergelegd. Het personeel, dat vliegtuigen laadt en lost, vreest zijn baan kwijt te raken omdat de luchtvaartmaatschappij een deel van het werk wil uitbesteden. Er is sprake van tientallen geschrapte vluchten van KLM en KLM-partners, ook van en naar Zaventem. Inmiddels is de staking voorbij.