Een dorp op een heuvel in Sicilië
Volledig scherm
Een dorp op een heuvel in Sicilië © Getty Images

Weer een Italiaans dorpje dat huizen verkoopt voor 1 euro

Italiaanse dorpjes die heel goedkoop huizen aanbieden, het begint normaal te worden. Een tijdje geleden waren er al aanbiedingen in het dorpje Sambuca, in Biccari en in Cinquefrondi. Deze keer is het de beurt aan Castiglione di Sicilia, een dorp op het eiland Sicilië. De goedkoopste huizen kosten er 1 euro.

8 reacties

 • Pieter De Ruyter

  2 weken geleden
  Veel interessantere regio dan het binnenland.20 minuutjes van de zee,zeer veel bos en natuur in de buurt en door zijn ligging niet te warm.Ideaal gelegen om enkele dagen te verblijven om de omgeving te verkennen.
 • Nico Lauricella

  2 weken geleden
  Ik zie een reactie van " ge zult altijd een buitenstaander zijn en weinig kans om aanvaard te worden " , dat klopt niet als ge de moeite doet om italiaans te leren dan ben je heel snel aanvaard , dit kan u elke italiaan vertellen . Het zijn heel hartelijke vriendelijke mensen ...
 • Rody Franks

  2 weken geleden
  Ik ga er een kopen en dan verkopen aan 2€. Lekker 100% winst!
 • Helga Geuens

  2 weken geleden
  ...en je zal altijd een buitenstaander blijven.Heel weing kans dat je echt aanvaard word.
 • Philippe Vander Haeghen

  2 weken geleden
  Precies of de bureaucratie in Frankrijk of Spanje vlotter is...
 1. China laat beperkt aantal bergbeklimmers toe op Mount Everest

  China laat beperkt aantal bergbeklim­mers toe op Mount Everest

  China laat dit jaar maar een beperkt aantal bergbeklimmers toe om de Chinese noordzijde van de Mount Everest te beklimmen. Als voorzorgsmaatregel in het kader van de coronapandemie kregen slechts 38 bergbeklimmers een Chinese vergunning voor het klimseizoen, zo melden de staatsmedia vandaag. Twee jaar geleden beklommen 362 mensen nog de noordkant van de hoogste berg ter wereld, van wie er 241 de 8.848 meter hoge top bereikten.
 2. Uitwerking Belgisch coronacertificaat vrij eenvoudig: “De backoffice is er al”
  18

  Uitwerking Belgisch coronacer­ti­fi­caat vrij eenvoudig: “De backoffice is er al”

  De Europese Unie haast zich om tegen de zomervakantie de EU-landen de mogelijkheid te bieden om het zogenaamde ‘coronacertificaat’ te verdelen. Met dit attest of coronapaspoort zou wie gevaccineerd is tegen Covid-19, een recente negatieve test kan voorleggen of na besmetting over antilichamen beschikt vrij moeten kunnen rondreizen in de Schengenzone. De technische uitwerking van het certificaat is in België vrij eenvoudig, laat Frank Robben, administrateur-generaal van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid (KSZ) weten.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije