Marc Van Ranst
Volledig scherm
Marc Van Ranst © VTM Nieuws

Wat als ik ziek word op vakantie? Marc Van Ranst beantwoordt al uw reisvragen

De zomervakantie is begonnen, en dat betekent dat ook het vakantieseizoen officieel van start is gegaan. Van een massale uittocht is nog geen sprake, maar heel wat Belgen gaan deze zomer toch op vakantie, veraf of dichterbij. Wat moet u doen als u ziek wordt op reis, en waarop let u het best aan het zwembad of het buffet? Viroloog Marc Van Ranst beantwoordde al uw vakantievragen in VTM Nieuws. 

13 reacties

 • Georges Baaths

  12 maanden geleden
  Blijf voorlopig in eigen land een gewaarschuwd mens is er twee waard
 • Pascale Smets

  12 maanden geleden
  Neen, blijf met enkele miljoenen aan de Belgische kust of in de Ardennen ... dat is veiliger dan naar verre oorden. Het is toch niet omdat sommige virologen in België willen blijven dat het buitenland not doen is. Er zijn veel landen buiten Europa waar er bijna geen Covid19 is!
 • Kris Delrue

  12 maanden geleden
  Ja er zijn ziekenhuizen in buitenland, en bij sommige wel voor eigen volk eerst en niet boven 70 jaar, gelieve eens de voorgaande kranten en info er op na te zien! Pas maar op als er een nieuwe golf aankomt!
 • Geert Van den Berghe

  12 maanden geleden
  Ik blijf heel graag thuis nu, ik ga de miserie niet gaan opzoeken. Er zijn heel mooie plekjes in eigen land om naar toe te gaan.
 • ben Verschuren

  12 maanden geleden
  Alsof daar geen ziekenhuizen zijn, vergeet wel geen masker mee te nemen want het is niet overal zoals hier!