Exclusief voor abonnees

Voor 78 euro naar New York, voor 5 euro naar Mallorca: Christoph deelt superdeals én tips om spotgoedkoop te reizen

Christoph trok al drie keer naar New York, drie keer voor minder dan 200 euro.
RV Christoph trok al drie keer naar New York, drie keer voor minder dan 200 euro.
Voor 78 euro reisde hij naar New York en terug. Amper 5 euro betaalde hij voor een retourtje Mallorca - pal in de zomervakantie. Deals te mooi om waar te zijn? Zeker niet. “Het codewoord is vergelijken”, zegt Gentenaar Christoph Godin (26), krak in het uitzoeken van de meest goedkope vakanties. Die hij ook nog eens met iedereen deelt.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jennifer Peeters

  Weten die jongeren wel wat ze willen? Met z'n allen goedkoop vliegen en binnenkort gaan ze spijbelen en betogen voor het klimaat!!!

 • Jo Van Echelpoel

  Comfortzucht en gierigheid ten koste van mens en milieu. Graag crashen die handel

 • Ilse Verlinden

  Met deze tips ben je alleen iets als je naar niks of niemand moet kijken, dus waardeloos voor de werkende mens met kinderen. En Jozef Van Riel, België kan op sommige vlakken een voorbeeld nemen aan Mallorca. Het is er superproper, sluikstorten wordt er streng bestraft. Je vindt er zelfs nauwelijks sigarettenpeuken, want er gaan punten van je rijbewijs als je die uit je auto gooit. Bovendien is de natuur er prachtig en de hoofdstad Palma is heel mooi, vooral de kathedraal.

 • Joeri Haelen

  Als je nu 5euro of 500euro betaald, het is even vervuilend. Dus tja, hij heeft gelijk.

 • Octaaf De Smet

  kristof souffirau dit is helemaal niet waar het is ten gevolge van de massale brainwashing door deze gassen dat een groot deel van de bevolking dat soort verklaringen van de overheid aanneemt hier klopt echter niets van