Christoph trok al drie keer naar New York, drie keer voor minder dan 200 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Christoph trok al drie keer naar New York, drie keer voor minder dan 200 euro. © RV

Voor 78 euro naar New York, voor 5 euro naar Mallorca: Christoph deelt superdeals én tips om spotgoedkoop te reizen

ReizenVoor 78 euro reisde hij naar New York en terug. Amper 5 euro betaalde hij voor een retourtje Mallorca - pal in de zomervakantie. Deals te mooi om waar te zijn? Zeker niet. “Het codewoord is vergelijken”, zegt Gentenaar Christoph Godin (26), krak in het uitzoeken van de meest goedkope vakanties. Die hij ook nog eens met iedereen deelt.

54 reacties

 • Jennifer Peeters

  2 jaar geleden
  Weten die jongeren wel wat ze willen? Met z'n allen goedkoop vliegen en binnenkort gaan ze spijbelen en betogen voor het klimaat!!!
 • Jo Van Echelpoel

  2 jaar geleden
  Comfortzucht en gierigheid ten koste van mens en milieu. Graag crashen die handel
 • Ilse Verlinden

  2 jaar geleden
  Met deze tips ben je alleen iets als je naar niks of niemand moet kijken, dus waardeloos voor de werkende mens met kinderen. En Jozef Van Riel, België kan op sommige vlakken een voorbeeld nemen aan Mallorca. Het is er superproper, sluikstorten wordt er streng bestraft. Je vindt er zelfs nauwelijks sigarettenpeuken, want er gaan punten van je rijbewijs als je die uit je auto gooit. Bovendien is de natuur er prachtig en de hoofdstad Palma is heel mooi, vooral de kathedraal.
 • J. H.

  2 jaar geleden
  Als je nu 5euro of 500euro betaald, het is even vervuilend. Dus tja, hij heeft gelijk.
 • Octaaf De Smet

  2 jaar geleden
  kristof souffirau dit is helemaal niet waar het is ten gevolge van de massale brainwashing door deze gassen dat een groot deel van de bevolking dat soort verklaringen van de overheid aanneemt hier klopt echter niets van