Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V).
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). © Photo News

Volgende Overlegcomité buigt zich over coronapaspoort

Het Overlegcomité zal zich komende vrijdag buigen over het gebruik van het Europese coronapaspoort in België. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) zondag gezegd bij RTL-TVi.

6 reacties

 • Gert Huybrechts

  2 jaar geleden
  Op het elektronische paspoort dat iedereen heeft kunnen deze gegevens toch gezet worden? ZEB gebruikt het toch als opslag voor de klantenkaart... En je moet het altijd bij hebben. Of is dit iets te simpel / logisch?
 • Gino Sinnesael

  2 jaar geleden
  Dus toch een 'discriminatie op basis van een vaccin'? Daar is men wat vlugger mee dan met het opstellen van een degelijke pandemiewet...
 • Maria Wynendaele

  2 jaar geleden
  Ze gaan beslissen hoeveel ze ons gaan aanrekenen , wordt een groot overleg natuurlijk.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 jaar geleden
  Coronapaspoort? En nog altijd geen pandemiewet?
 • Johan Janssen

  2 jaar geleden
  Bol het af mens...is duidelijk dat je geen gezag hebt...iedereen lacht u uit.
 1. Pairi Daiza stelt nieuwe imposante ingang voor en werkt ook aan waterpark

  Pairi Daiza stelt nieuwe imposante ingang voor en werkt ook aan waterpark

  Dierenpark Pairi Daiza, dat vanaf morgen de deuren opent voor het seizoen 2023, heeft vandaag zijn nieuwe imposante ingang ingehuldigd, in aanwezigheid van mede-eigenaar Marc Coucke en voorzitter en oprichter Eric Domb. Voor de komende vier jaar heeft het park een investeringsplan van zowat 350 miljoen euro. De acht ‘werelden’ van het park moeten er twaalf worden en er wordt gebouwd aan een waterpark. De vijf reuzenpanda’s in het park ten slotte mogen voorlopig in België blijven.
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.