Vlucht Turkish Airlines op weg naar Brussel maakt noodlanding in Wenen

(archieffoto)
reuters (archieffoto)

Een vlucht van Turkish Airlines die van Istanboel op weg was naar Brussel heeft in Wenen een noodlanding moeten maken. Mogelijk lagen giftige oliedampen aan de basis van de noodlanding.

Volgens een van onze lezers vielen de zuurstofmaskers naar beneden en zette het vliegtuig een duikvlucht in om een noodlanding uit te voeren. "Er was heel wat paniek in het vliegtuig, onder meer door de vele kinderen die aan boord waren. Eens op de grond werd iederéén met spoed uit het vliegtuig gehaald", laat ze aan onze redactie weten.

Volgens Oostenrijkse media vielen er geen gewonden. Het vliegtuig staat nog steeds op het tarmac van de luchthaven.

Luc Ceulemans
Luc Ceulemans
Luc Ceulemans
Luc Ceulemans10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brecht De Rycke

  Mensen dit gaat om een a320 .... de registratie is TC-JPR en als je dit nakijkt kom je uit op een a320 van trukish, dus m.a.w. geen a340 of a330....

 • Dirk Ottermans

  @ jean schoups : Ow ja, foutje van mezelf. En dan zit ik zelf reactie te geven...

 • Jean Schoups

  @Dirk Ottermans. De airbus A 330 tweemotorig!

 • Frans Van Hoyweghen

  Mensen leren lezen het staat onder de foto (archieffoto) aub.

 • Filip Slosse

  met andere woorden en in reactie op mijn vorige reactie..... dit vliegtuig is NIET hetgene dat een noodlanding heeft moeten maken. Heb al vaak gezien dat ze zomaar telkens een vliegtuig nemen dat er niets mee te maken heeft...