Tijdens de krokusvakantie willen heel wat Vlamingen een huis huren in de Ardennen. Hier: Waimes.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de krokusvakantie willen heel wat Vlamingen een huis huren in de Ardennen. Hier: Waimes. © Photo News

Vlamingen boeken massaal vakantiehuizen in Ardennen: ook in week vóór krokusvakantie

Nu we tijdens de krokusvakantie geen plezierreizen mogen maken naar het buitenland, huren we massaal vakantiehuisjes in de Ardennen. Wie er nog eentje wil, zal héél snel moeten zijn. Maar ook voor de week voordien lopen de boekingen als een trein, terwijl dat in theorie helemaal geen vakantieweek is.

49 reacties

 • Ann Verschueren

  2 jaar geleden
  Als horeca moet gesloten blijven, moeten vakantieverblijven ook dicht!. Altijd die achterpoortjes hier in Belgiê! Het is om te blèten met wat voor een prutsregering we nu mee zitten !
 • Patrick Debusschere

  2 jaar geleden
  Nu niet het moment om iedereen zijn goesting te laten doen. In oorlog is er slechts een commando! Wij zijn mekaar aan het zot maken. Iedereen heeft de vrijheid over zijn eigen leven. Inderdaad, maar doe het alleen en sleur geen andere slachtoffers mee! Patrick Debusschere
 • Caroline Poelmans

  2 jaar geleden
  Eerst paniek : scholen mogen niet sluiten en dan ... allemaal op vakantie !Doe normaal, doe niet zot , blijf van 't jaar in uw kot !
 • Jan Vanachter

  2 jaar geleden
  Als je in Antwerpen op een kleine studio woont ben je blij dat je naar de Ardennen kunt. Mensen met een villa op den buiten hebben gemakkelijk praten. Wij gaan niet naar de Ardennen om daar op een hoop te gaan zitten. Dat doen we een gans jaar in onze woonplaats.
 • Dirk jansens

  2 jaar geleden
  @ Caroll ,Direct akkoord met die perimeter rond de vlaamse centen die nu richting Ardennen verdwijnen in een bodemloze put.