Tijdens de krokusvakantie willen heel wat Vlamingen een huis huren in de Ardennen. Hier: Waimes.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de krokusvakantie willen heel wat Vlamingen een huis huren in de Ardennen. Hier: Waimes. © Photo News

Vlamingen boeken massaal vakantiehuizen in Ardennen: ook in week vóór krokusvakantie

Nu we tijdens de krokusvakantie geen plezierreizen mogen maken naar het buitenland, huren we massaal vakantiehuisjes in de Ardennen. Wie er nog eentje wil, zal héél snel moeten zijn. Maar ook voor de week voordien lopen de boekingen als een trein, terwijl dat in theorie helemaal geen vakantieweek is.

49 reacties

 • Ann Verschueren

  1 jaar geleden
  Als horeca moet gesloten blijven, moeten vakantieverblijven ook dicht!. Altijd die achterpoortjes hier in Belgiê! Het is om te blèten met wat voor een prutsregering we nu mee zitten !
 • Patrick Debusschere

  1 jaar geleden
  Nu niet het moment om iedereen zijn goesting te laten doen. In oorlog is er slechts een commando! Wij zijn mekaar aan het zot maken. Iedereen heeft de vrijheid over zijn eigen leven. Inderdaad, maar doe het alleen en sleur geen andere slachtoffers mee! Patrick Debusschere
 • Caroline Poelmans

  1 jaar geleden
  Eerst paniek : scholen mogen niet sluiten en dan ... allemaal op vakantie !Doe normaal, doe niet zot , blijf van 't jaar in uw kot !
 • Jan Vanachter

  1 jaar geleden
  Als je in Antwerpen op een kleine studio woont ben je blij dat je naar de Ardennen kunt. Mensen met een villa op den buiten hebben gemakkelijk praten. Wij gaan niet naar de Ardennen om daar op een hoop te gaan zitten. Dat doen we een gans jaar in onze woonplaats.
 • marc jansens

  1 jaar geleden
  @ Caroll ,Direct akkoord met die perimeter rond de vlaamse centen die nu richting Ardennen verdwijnen in een bodemloze put.
 1. Sven Ornelis reist naar zeven plaatsen op twee weken tijdens wereldreis: "Maar meer ecologisch verantwoord dan de meeste tv-programma's"
  Play

  Sven Ornelis reist naar zeven plaatsen op twee weken tijdens wereldreis: "Maar meer ecologisch verant­woord dan de meeste tv-program­ma's"

  Radio-DJ Sven Ornelis is al voor de tweede week op mini-wereldreis. Niet voor z’n plezier, maar voor de Joe-actie ‘Handdoek leggen’. Hij bezoekt zeven zonnige locaties om zijn strandhanddoek uit te gooien. Aan de luisteraar én aan zijn professionele wederhelft Anke Buckinx om te raden op welke plek Sven is gestrand. "Gelukkig is Anke niet zo goed in raden", vertelt hij aan Senne en Desna in een nieuwe Showbits.
 2. Ryanair publiceert lijst van vijftien landen waar mondmaskerplicht op vliegtuig nog van kracht is

  Ryanair publiceert lijst van vijftien landen waar mondmasker­plicht op vliegtuig nog van kracht is

  Na de versoepeling van de Europese regels valt de mondmaskerplicht nog lang niet op alle vluchten in Europa weg. De Ierse lagekostenluchtvaartmaatschappij Ryanair heeft een lijst gepubliceerd van vijftien landen binnen de Europese Unie waar nationale wetgeving het dragen van een mondmasker aan boord van een vliegtuig nog steeds verplicht. België staat niet op de lijst. Bij ons zijn mondmaskers niet langer verplicht aan boord van een vliegtuig, maar worden ze wel nog sterk aangeraden.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.