Vlaming scoort met schitterende beelden van Amerikaanse natuurpracht

Kalaman Films
Tomas Hoste is momenteel nog een onbekende jongeman, maar toch staat hij al in de kijker met zijn eigen video 'Wild Utah from above'. Hoste neemt je mee langs verschillende adembenemende natuurgebieden in Amerika.

Hoste is nog maar 18 jaar en zijn video is al geselecteerd als 'Video Of The Day' door GoPro. GoPro is producent van veelzijdige camera's, toestellen die je aan alles kunt bevestigen. Het is aan de gebruikers om zo de meest ongelooflijke momenten in de natuur vast te leggen. Vandaag staat jonge Vlaming Tomas Hoste in de kijker. De video heeft momenteel meer dan 42.000 views.

Hoste is in december 2013 op reis gegaan naar de meest ongerepte natuurplekken in Amerika, meer bepaald in de staat Utah. Tomas neemt ons mee naar de nationale parken van Arches, Bryce en Canyonlands en naar Valley of Gods en the Wave. "Sommige locaties vroegen om een stevige wandeling maar het uitzicht was het allemaal waard", vertelt Tomas. "We hadden zelfs geluk dat er op sommige plaatsen sneeuw lag."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.