Véronique, Frank en hun zoontje Jules (8). Hun boetiek-B&B Farmhouse of the Palms telt zeven luxesuites en werd in 2019 door Publituris uitgeroepen tot ‘beste landelijke hotel in Portugal’.
Volledig scherm
PREMIUM
Véronique, Frank en hun zoontje Jules (8). Hun boetiek-B&B Farmhouse of the Palms telt zeven luxesuites en werd in 2019 door Publituris uitgeroepen tot ‘beste landelijke hotel in Portugal’. © jourri claessens

Vlaamse B&B-uitbaters in Portugal Véronique (46) en Frank (53): “Kleinschaligheid en natuur zijn nu onze grootste troeven”

De coronacrisis trof de toeristische sector vorig jaar midscheeps, maar hoe gaat het dit jaar? Véronique en Frank Persyn baten luxe-B&B Farmhouse of the Palms uit op een heuvel in de Algarve, en kregen vorig jaar de ene annulering na de andere te verwerken. Maar ondanks de pas verstrengde maatregelen in Portugal beleven ze nu een goeie zomer. “Mensen zoeken natuur en rust, en dan zit je hier goed.”

  1. Deze mooie Italiaanse dorpen betalen jou 28.000 euro om naar daar te verhuizen en zaak op te starten

    Deze mooie Italiaanse dorpen betalen jou 28.000 euro om naar daar te verhuizen en zaak op te starten

    Heb je er ooit van gedroomd om een delicatessenzaak of B&B op te starten in een idyllisch dorpje in het diepe zuiden van Italië - en er ook nog voor betaald te worden? Voor degenen die de sprong willen wagen, hoeft het niet bij een droom te blijven. Enkele dorpen in de regio Calabrië betalen jou om naar daar te verhuizen en een zaak op te starten of eventueel een knelpuntberoep in te vullen. Dit zijn de voorwaarden.