Volledig scherm
© RV

Verontwaardiging over foto’s van opeengepakte reizigers op luchthaven Charleroi: “Egoïsme”

Er is flink wat verontwaardiging op sociale media over enkele foto’s van opeengepakte reizigers in de vertrekhal van de luchthaven van Charleroi. Ze werden afgelopen weekend genomen bij het begin van de kerstvakantie. “Egoïsme”, klinkt het onder meer in de reacties.

417 reacties

 • Phil Duncan

  2 maanden geleden
  Wie gelooft nog in burgerzin ?? Al die op reis gaat , zijn dikke egoisten. Zelf hun testen laten betalen en tijdens hun quarantaine geen technische werkloosheid . Ofwel verlof nemen ofwel verlof zonder wedde , de belastingbetaler moet toch hun extra week verlof niet betalen , als je geld hebt om te reizen , kan je dat ook betalen .
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Voortdurend controle op handhaving, het is daarmee dat ze allemaal op elkaar gepakt staan. Hoe onnozel kan een Waalse CEO dan wel zijn met zo’n uit de nek te praten. De echte reden is eenvoudig, de kassa moet rinkelen, eerst zijn bonus en dan de aandeelhouders, wat kan die adept de gezondheid van de Belgische inwoners schelen. En Demir denkt eieren te rapen door te strooien met belastingsgeld om ze zogezegd hier te houden
 • Ludo Segers

  2 maanden geleden
  Dat zijn de mensen die mee een beslissende vorm gaan moeten geven aan het milieu en klimaatbeleid. Met zoveel solidariteit, egoïsme en de vervuiler mag betalen mentaliteit is dat alvast heel hoopgevend. Slotsom het zullen uiteindelijk wel weer de klein en brave garnalen zijn die gaan mogen opdraaien voor alle lasten. En de wereld gaat ten slotte ten onder, tot spijt van wie het benijdt.
 • Dirk Lefevere

  2 maanden geleden
  Geen 2 mensen op bezoek met kerstdag,maar wel honderden opeengepakt in een luchthaven zonder masker,wat zegt onze fvdb nu ??
 • Sam De Grote

  2 maanden geleden
  O wee dat je op kerstdag je moeder gaat bezoeken. Dit is toch erom vragen zeker? Onmiddellijk dichtsmijten die luchthaven als ze de veiligheid niet kunnen waarborgen.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"