EPA
Volledig scherm
© EPA

Vanaf volgende week geen twee stuks handbagage meer in cabine bij Ryanair

ReizenVolgende week, op 15 januari, veranderen de bagageregels bij lagekostenmaatschappij Ryanair. Gratis twee stuks handbagage meenemen in het vliegtuig zal niet meer kunnen. Enkel handtassen zullen nog toegelaten worden, het tweede stuk handbagage zal voortaan - gratis - in het bagageruim moeten.

59 reacties

 • Kim Morel

  5 jaar geleden
  Jan Van Rompaey, hoe bedoel je iemand die kan vliegen heeft toch geld genoeg? Vliegtickets zijn in veel gevallen stukken goedkoper dan bustickets...
 • Bert Hoover

  5 jaar geleden
  Vlieg zelf beroepshalve enkel star alliance en emirates (en hier en daar een uitzondering maar nooooit low cost) maar ik hoop van harte dat men zelfs bij de grote carriers deze maatregel invoert. Als frequent flyer met extra carry-on privileges vind ik dikwijls nog amper plaats (zelfs in business!) in de overhead bins door al degenen die de regels aan hun laars lappen!
 • Jan Van Rompaey

  5 jaar geleden
  Laat ze betalen. Allemaal. Wie kan vliegen heeft geld genoeg.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Dat was enkele jaren geleden ook zo, en dat werkte prima. Dan hebben ze de twee tas ingevoerd en de mensen sleurden alles in het vliegtuig da ze bijhadden. En toen zat het strop. Men moet de mens tegenhouden met bepaalde regels, anders loopt het in het honderd.
 • Pieter De Coninck

  5 jaar geleden
  Ben op vakantie vertrokken met Brussels Airlines.Als het kan nooit meer.Met welke oude rommel vliegen die,en dan een stewardess die net voor de landing omroept,opgepast want dit is gevaarlijker dan autorijden.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Waar gaan we deze krokusvakantie op reis? Italië wordt populairder als skibestemming

  Waar gaan we deze krokusva­kan­tie op reis? Italië wordt populair­der als skibestem­ming

  Na de coronapandemie gaan we opnieuw veel meer op reis. VTM NIEUWS-journalist Birgit Herteleer somt op waar we op vakantie gaan tijdens de krokusvakantie. Tijdens krokus kiezen veel mensen voor een skivakantie en vooral Italië wordt populairder als skibestemming. Maar er zijn ook mensen die naar de zon op vakantie gaan. Bij de pakketreizen blijven vooral de Canarische eilanden de populairste bestemming.