Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © ThinkStock

Vanaf 1 januari verplicht Italië aansprakelijkheidsverzekering voor skiërs

Veel wintersportliefhebbers snakken naar de sneeuw en willen maar al te graag de skilatten aanbinden. Skiërs en snowboarders die voor Italië kiezen, moeten niet alleen een negatieve coronatest kunnen overleggen, maar vanaf januari ook een aansprakelijkheidsverzekering. Let wel, deze verplichting geldt niet voor langlaufers.

0 reacties

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Hanne van K3 ging met 7 maanden zwangerschap het vliegtuig op: is dat een goed idee en waar moet je op letten?

  Hanne van K3 ging met 7 maanden zwanger­schap het vliegtuig op: is dat een goed idee en waar moet je op letten?

  Gistermiddag vlogen negen artiesten naar Barcelona voor het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’. Ook K3'tje Hanne (28), die al zeven maanden zwanger is, was van de partij: “Met toestemming van de gynaecoloog.” Maar is hoogzwanger reizen met het vliegtuig wel zo’n goed idee? Wat raden de vliegtuigmaatschappijen zelf aan? En heb je speciale documenten nodig? Onze journalist zocht het uit.